Aktobe vs Sepsi OSK, calificări Conference League

Returul care va decide calificarea după egalul din tur se joacă joi seară, pe Centralnyj Stadion din Aktobe de la ora 18:00 și va fi transmis de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Echipa care merge mai departe din această dublă manșă va da piept cel mai probabil cu norvegienii de la Bodo/Glimt în play-off, care au învins în tur pe Pyunik din Armenia cu 3-0.

Aktobe are acum prima șansă la calificare

Dacă după meciul din tur situația era invers decât este în prezent, iar echipa lui Liviu Ciobotariu pornea ca favorită, egalul din tur a schimbat cotele pentru calificare. Acum, Aktobe are prima șansă, fiind cotată cu 1.72 deoarece meciul începe de la un rezultat de egalitate și se joacă la ei acasă. Sepsi are cota 2.00 că merge mai departe.

De la meciul din tur cu Sepsi însă cei de la Aktobe au mai avut un meci, în deplasare contra celor de la Aksu, în campionat, remizând 1-1 contra echipei aflate pe ultimul loc.

Sepsi a avut pauză în această perioadă, obținând de la LPF amânarea meciului de campionat pentru a se pregăti mai bine pentru retur, astfel că elevii lui Liviu Ciobotariu vor fi mai odihniți în meciul din Kazahstan.

Sepsi a obținut un egal târziu, dar muncit în tur

Per total, Sepsi a fost echipa mai bună în tur dacă ne uităm la statistici. Cu toate astea, după o primă repriză în care singurul lucru notabil au fost două cartonașe galbene, câte unul de fiecare parte, Aktobe a deschis scorul la Sfântu Gheorghe prin Elder Santana în minutul 65. Ciobotariu a efectuat mai multe schimbări strategice, aruncându-i în luptă pe Aganovic, Rondon și Varga. Cea din urmă schimbare, Varga în locul lui Dumitrescu, s-a dovedit a fi și mutarea câștigătoare, deoarece Varga a fost cel care a readus egalitatea în minutul 89 al meciului.

Sepsi a avut mai mult mingea, statistica la posesie indicând 52% pentru Sepsi și 48% pentru Aktobe. Și ocaziile de gol au fost mai multe pentru echipa noastră: 9, față de cele 4 ale oaspeților. Totuși, egalul a fost în cele din urmă rezultatul indicat de tabela de marcaj la finalul meciului.

Echipa probabilă Aktobe: Pokatilov - Shomko, Yashin, Kasym - Tanzharikov, Raickovic, Strumia, China - Baytana, Elder Santana, Samorodov

Echipa probabilă Sepsi: Niczuly - Dumitrescu, Ninaj, Balasa, Ciobotariu - Paun, Alimi - Gheorghe, Matei, Stefanescu - Safranko

Sepsi este mai bine clasată la coeficient

Echipa din Kazahstan este doar pe locul 829 în topul european, în timp ce Sepsi este pe locul 382. Asta pentru că Aktobe nu a mai punctat din sezonul 2015-2016, în timp ce Sepsi a strâns din ce în ce mai multe puncte în ultimele 3 sezoane. Desigur, pe teren aceste statistici pot fi irelevante, dar o formație bine închegată ca cea a lui Sepsi ce deja a strâns experiență în cupele europene din sezoanele trecute poate oferi mai multe și poate gestiona mai bine momentele de presiune.

Aktobe vs Sepsi, cote la pariuri și pronosticuri

Pe măsură ce avem meciuri mai tari, apar și pronosticuri din ce în ce mai interesante în ofertele caselor de pariuri. Având în vedere egalul din tur, sunt șanse să vedem și reprize de prelungiri sau la lovituri de departajare. 

Putem paria că meciul va ajunge și se va decide în prelungiri pe o cotă de 5.80 sau putem paria chiar pe fiecare dintre echipe: Aktobe are o cotă de 12.00 că se califică după reprizele de prelungiri, în timp ce oaspeții de la Sepsi sunt cotați cu 15.00 .

Dramatismul loviturilor de departajare nu este exclus, acest posibil eveniment având o cotă de 5.00 . În privința câștigătoarei, cotele sunt mai echilibrate aici, ambele având cotă 10.00 că se vor califica la loviturile de departajare.

Pentru cele mai proaspete informatii si ponturi zilnice analizate de specialistii nostri te invitam sa accesezi centrul de pariere, care te poate ajuta să faci cele mai insipirate alegeri.

Legalbet.ro oferă zilnic ponturi atent studiate si alese din oferta. Nu uita că acestea sunt recomandari pe care este indicat să le analizezi înainte de a lua decizia de a paria. Încurajăm jocul responsabil și recomandăm să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi.