Ai UFC şi Premier League la cote senzaţionale!

Kamaru Usman vs Jorge Masvidal este o luptă pe care mulți şi-au dorit să o vadă. "The Nigerian Nightmare" nu a mai luptat cu Gilbert Burns, care a fost depistat pozitiv cu coronavirus şi eliminat. Jorge Masvidal l-a învins recent pe Nate Diaz, a trecut oficial şi testul COVID-19, care este obligatoriu şi îl va înfrunta pe Kamaru Usman în evenimentul principal din UFC 251. 

În urmă cu un an, Tottenham Hotspur juca finala Ligii Campionilor cu FC Liverpool, însă în acest final de sezon este la mijlocul clasamentului. José Mourinho vrea victoria în meciul cu "tunarii", ca să mai aibă şanse la Europa League. Arsenal Londra are 2 puncte în plus decât Spurs, însă este calificată şi în semifinalele Cupei Angliei. În tur pe "Emirates" a fost egal, 2-2.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote foarte atrăgătoare pentru main eventul de la Abu Dhabi dintre Kamaru Usman şi Jorge Masvidal şi derby-ul londonez din Premier League.

Cum profiți de cotele mărite de la 888 Sport?

 • Deschide cont la 888 Sport până duminică, 12 iulie, ora 08:00;
 • Pariază pe victoria lui Kamaru Usman sau a lui Jorge Masvidal, la cota de 7.00, respectiv 17.00;
 • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.
 • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 12 iulie, ora 18:30;
 • Pariază pe victoria lui Tottenham sau a lui Arsenal, la cota de 12.00, respectiv 17.00;
 • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Ce faci dacă pariul tău va fi câştigător?

 • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
 • Dacă mizezi pe Kamaru Usman şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;
 • Dacă pariezi pe Jorge Masvidal şi aceasta câştigă în "Yas Island", vei obţine în cont pariuri gratuite de 17.00 x 25 lei = 425 lei;
 • Dacă mizezi pe Tottenham Hotspur şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 300 lei;
 • Dacă pariezi pe Arsenal şi aceasta câştigă, vei obţine în cont pariuri gratuite de 17.00 x 25 lei = 425 lei;
 • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
 • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

UFC va debuta duminică în "Yas Island" din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) cu main eventul dintre Kamaru Usman şi Jorge Masvidal! În mod normal, Gilbert Burns era cel care trebuia să lupte pentru centura de campion a categoriei Welterweight, dar acesta, împreună cu fratele şi antrenorul său Mike Brown, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Kamaru Usman este un luptător asupritor care a dat randament în kickboxing în timp ce Jorge Masvidal are un stil de atac de clasă mondială. Vom avea parte de două meciuri beton, UFC şi Premier League, ambele eligibile pentru pariere pe 888 Sport. E timpul să profiţi de promoţiile excelente oferite de 888 Sport în acesastă lună fierbinte!