Ai sansa de a obtine 77 RON doar pentru verificarea identitatii

Imediat ce te vei inregistra la casa online si vei trimite o copie de buletin pentru verificare vei avea sansa de a obtine un bonus de 77 RON.

Aceasta ocazie o poti fructifica la cazinoul online Maxbet. Promotia a inceput pe 9 octombrie si se va incheia pe 31 decembrie 2019. Bonusul este disponibil la un anumit joc slot. 

Ce trebuie sa fac?

Primul pas il reprezinta inregistrarea la Maxbet, putand-o completa in doar doua minute. Verifica-ti apoi identitatea trimitand o copie a unui document de identitate (buletin/pasaport) pe adresa [email protected] sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a celor de la Maxbet, numita „MaxBet Online”. Dupa ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, intra in contul tau la rubrica „Bonusuri” si introdu codul bonus „NARCOS”. 

Despre recompensa 

Verificarea identitatii iti aduce 77 RON bonus fara depozit, bonus ce va fi valabil timp de 7 zile de la acordare. Acesta trebuie rulat de 40 ori doar pe jocul slot Narcos. Miza maxima dintr-o runda este 2.5 lei/0.5 euro. Pentru a putea retrage castigurile este nevoie de efectuarea unei prime depuneri la Maxbet in valoare minima de 100 lei/25 euro. Suma maxima ce poate fi retrasa in urma indeplinirii rulajului este 500 lei/100 euro.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Trimite o copie dupa un act de identitate pe adresa de mail [email protected]
  • Dupa incheierea procesului de verificare intra in contul tau, iar la rubrica „Bonusuri” introdu codul „NARCOS”
  • Bonusul de 77 lei trebuie jucat doar la slotul „Narcos”
  • Acesta trebuie rulat de 40 ori in interval de 7 zile
  • Pentru a retrage castigurile trebuie sa depui suma de 100 lei

external linkLink-uri externe interzise