Ai o cota mult marita pentru minim un gol in Liverpool vs Bayern Munchen

Duelul dintre Liverpool si Bayern Munchen, din optimile Ligii Campionilor, se putea disputa la fel de bine in semifinalele sau chiar in ultimul act al competitiei. Se intrevede o partida spectaculoasa, cu multe reusite, putand profita, astfel, de promotia oferita de casa de pariuri Betfair, care prezinta cota 30.0 pentru minim un gol in aceasta partida.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (marti, 22:00) introducand codul bonus ZFBNIH. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol in partida dintre Liverpool si Bayern Munchen. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, una infima.


Despre recompensa

Pariind pe cota 30 pentru minim un gol in Liverpool-Bayern Munchen miza se va rambursa cash imediat daca pariul va fi castigator, in vreme ce restul pana la 150 lei il vei obtine sub forma de freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia se va marca minim un gol in duelul dintre Liverpool si Bayern Munchen
  • In vederea cotei marite se au in vedere cel mult 5 lei
  • Daca se va marca miza iti va fi rambursata, pe cand restul pana la cel mult 150 lei ti se va credita in maxim 24 ore ca freebet
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


external linkLink-uri externe interzise