Ai o cota bomba la victorie pentru FCSB in meciul cu Astra

Dupa 3 etape scurse din Liga I, atat FCSB, cat si Astra Giurgiu au obtinut 4 puncte. FCSB vine dupa o partida disputata joi pe teren propriu in Europa League cu armenii de la Alashkert, una mai grea decat multi si-ar fi imaginat. Cu siguranta jucatorii patronati de Gigi Becali au o foame de rezultate, dorind sa incheie sirul meciurilor mai putin bune. Asta chiar daca nu mai au antrenor principal, Bogdan Andone demisionand dupa infrangerea cu Alashkert. Daca esti de parere ca FCSB se va impune in deplasarea de la Giurgiu poti profita de promotia casei de pariuri Betfair, care acorda cota 55.0 pentru ca oaspetii sa obtina cele 3 puncte.

Nu mai sta si profita de promotie >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (5 august, 21:00) utilizand codul ZFBNLP. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la FCSB in meciul cu Astra. Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota marita la victorie pentru FCSB cu Astra inseamna ca in cazul unei victorii a bucurestenilor ti se va rambursa cash instant miza, pentru ca restul pana la 275 lei sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie avand cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 5 august, ora 21:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in meciul cu Astra
  • In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei 
  • Daca FCSB va invinge miza ti se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 275 lei primindu-l ca freebet in maxim 24 ore 
  • Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Nu mai sta si profita de promotie >>>