Ai cote mult marite pentru victorie in semifinala de tineret dintre Romania si Germania

Prima data in istorie tineretul Romaniei s-a calificat in semifinalele unui turneu final, atat ei, cat si adversarii avand cote marite la victorie.

Nationala de tineret a Romaniei a castigat grupa Campionatului European fara a suferi vreo infrangere. Dupa ce au intalnit Anglia si Franta in faza grupelor, acum este randul Germaniei sa ii infrunte pe „tricolorii mici”. Cotele marite la care faceam referire mai sus se gasesc la casa de pariuri 888sport, unde poti, de asemenea, paria la cota 2.5 ca Germania va cuceri titlul si la cota 7.00 ca Romania o va face. Promotia in vederea partidei de joi ofera cota 8.00 pentru victoria nemtilor si 34.0 pentru cea a romanilor in timp regulamentar.

Alege invingatoarea si bucura-te de castiguri >>>

5d1287e4d8232_1561495524.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (joi, 19:00), dupa care vei depune pentru a efectua un prim pariu pe victoria in timp regulamentar a Romaniei sau a Germaniei in semifinala de tineret. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasata selectia, pe biletul de pariere iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi pentru a putea obtine cotele marite. Chiar daca vei alege sa profiti de aceste cote, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit al celor de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Vei obtine cote marite la victorie in Romania vs Germania daca vei respecta aceasta simpla cerinta, in cazul unui pariu „verde” urmand a castiga 200 lei, respectiv 850 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. In cel mult 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori pe cote minime de 2.00, fie ca vorbim de pariuri simple sau de mai multe meciuri pe bilet.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 27 iunie, ora 19:00
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in timp regulamentar in semifinala de tineret dintre Romania si Germania
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • Daca pariul este „verde” vei obtine cash instant castigul conform cotei normale, in vreme ce restul pana la 200 lei, respectiv 850 lei ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 2.00 in maxim 60 zile

Alege invingatoarea si bucura-te de castiguri >>>

Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari promotii la case de pariuri sportive din Romania!