Ai cote mărite la 888 Sport pentru meciul etapei, Viitorul - FCSB

FC Viitorul a jucat deja 2 meciuri în acest an în care a câştigat cu 2-1 acasă cu sibienii şi au scos o remiză albă în deplasare cu arădenii. Băieţii lui Mircea Rednic au mare nevoie de o victorie în duelul cu FCSB, pentru că ar conta mult pentru moral. Liderul Ligii 1 a bătut-o în prima rundă cu 3-0 pe Astra Giurgiu, însă a marcat golurile în ultimul sfert de oră. Băieţii lui Toni Petrea au fost egalaţi la puncte de CFR Cluj şi vor merge la Ovidiu decişi să o bată din nou pe Viitorul.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 17-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 23.00 pentru o victorie a Viitorului şi cota 10.00 pentru un succes al FCSB-ului pe pe stadionul "Central complex Academia Hagi" din Ovidiu.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până marţi, 19 ianuarie 2021, ora 20:00;
  • Pariază pe victoria lui FC Viitorul sau a lui FCSB, la cotă de 23.00, respectiv 10.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Viitorul şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 575 lei;
  • Dacă pariezi pe FCSB şi aceasta câştigă la Ovidiu, vei obţine în cont pariuri gratuite de 10.00 x 25 lei = 250 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 4.10 pentru un suces al lui FC Viitorul, 3.90 remiza şi 1.75 pentru o victorie a lui FCSB.

FC Viitorul a ratat în sezonul trecut calificarea în play-off iar acum deşi este pe locul 7 în clasament, are un program extrem de dificil, urmând a juca azi cu liderul FCSB, apoi cu Universitatea Craiova, Sepsi Sfântu Gheorghe, Astra Giurgiu şi CFR Cluj. Fotbal Club FCSB nu a mai câştigat titlul din sezonul 2014-2015, când era Costel Gâlcă antrenor. Fanii sperau că în acest an fosta Steaua va lua în sfârşit campionatul, însă CFR Cluj şi-a revenit şi i-a egalat la puncte pe "roş-albaştri". Prieteni, remiza nu o ajută pe nimeni, astfel că ar fi bine să vă deschide-ţi un cont la casa de pariuri 888 Sport, să pariaţi pe constănţeni sau bucureşteni şi să nu rataţi promoţia atât de generoasă care este adresată doar clienţilor noi.