Ai cote babane pentru marele meci Liverpool vs Arsenal

FC Liverpool a început foarte bine sezonul, câştigând meciurile cu Leeds United (4-3 pe "Anfield") şi Chelsea Londra (2-0 pe "Stamford Bridge"). Joi seară băieţii lui Jürgen Klopp au făcut show şi în meciul din Cupa Ligii Angliei cu Lincoln City (7-2 pe "Sincil Bank"). Arsenal Londra are şi ea un debut excelent de sezon învingându-le în Premier League pe FC Fulham (3-0 pe "Craven Cottage") şi West Ham Unied (2-1 pe "Emirates"). Băieţii lui Mikel Arteta au jucat şi ei în Cupa Ligii Angliei, eliminând-o pe Leicester City (2-0 pe "King Power"). "The Reds" şi "The Gunners" s-au întâlnit recent în England FA Community Shield, scorul fiind 1-1 (5-4 pentru Arsenal după executarea loviturilor de departajare).

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai interesant meci al etapei a 3-a din Premier League. Mai exact, ai cota 7.00 pentru o victorie a "cormoranilor" şi cota 41.00 pentru un succes al "tunarilor" pe "Anfield".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până luni, 28 septembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui FC Liverpool sau a lui Arsenal Londra, la cotă de 7.00, respectiv 41.00;
  • Acest pariu pe cotă mărită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Liverpool şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;
  • Dacă pariezi pe Arsenal Londra şi aceasta câştigă pe "Anfield", vei obţine în cont pariuri gratuite de 41.00 x 25 lei = 1.025 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.45 pentru un suces al lui Liverpool, 4.70 remiza şi 6.25 pentru o victorie a lui Arsenal.

Meciul de luni dintre FC Liverpool şi Arsenal Londra este foarte atractiv ţinând cont de startul celor două echipe care au câştigat 6 puncte în primele 2 etape disputate în Premier League. Clienţii noi au parte de o promoţie excelentă la 888 Sport pe care nu au voie să o rateze. Citiţi recenzia completă şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!