Ai cota 80 la victorie pentru oricare dintre echipe in Viitorul vs FCSB

FCSB are un final de an destul de greu, in ultimele doua etape urmand a intalni echipe aflate in fata sa in clasament. Prima adversar este Viitorul, aflata cu doua puncte mai sus decat FCSB. Daca FCSB domina categoric intalnirile directe pana sa devina Viitorul campioana, in prezent lucrurile s-au mai schimbat. Astfel, din precedentele 5 intalniri directe cu Viitorul ca gazda, aceasta s-a impus in doua randuri, iar FCSB o singura data. In vederea partidei din aceasta runda, casa de pariuri Betfair prezinta cota 80.0 pentru victoria oricarei echipe.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te inregistrezi la Betfair pana la ora partidei (15 decembrie, 20:30) introducand codul ZFBNNV. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in duelul Viitorul vs FCSB. Miza maxima pentru cota marita este 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in Viitorul vs FCSB inseamna ca in cazul unui pariu „verde” vei castiga 400 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 15 decembrie, ora 20:30, folosind codul ZFBNNV
  • Plaseaza un prim pariu din piata Sportsbook pe victoria unei echipe in meciul dintre Viitorul si FCSB
  • Miza maxima pentru cota marita este 5 lei
  • In cazul unui pariu „verde” miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 400 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Mizeaza pe echipa care crezi ca va obtine toate cele 3 puncte

Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu promotii de la cele mai bune case de pariuri din Romania!