Ai cota 70 pentru victoria Barcelonei la Napoli

La prima vedere, sarcina Barcelonei in Italia, contra celor de la Napoli, partida din turul optimilor Champions League, nu pare una foarte grea. Asta deoarece napoletanii se afla abia pe pozitia a sasea in Serie A, in vreme ce Barcelona este lider in La Liga, venind dupa 4 victorii in campionat. Cele doua au disputat un meci amical vara trecuta, catalanii impunandu-se cu 4-0. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair ofera o cota marita pentru victoria catalanilor. Vorbim de cota 70.0.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana pe 25 februarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOY. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Napoli. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Barcelona are cota marita la victorie cu Napoli, asta insemnand ca vei castiga 350 lei daca formatia catalana se va impune. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 25 februarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOY
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in partida cu Napoli
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 350 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Mizeaza pe victoria catalanilor pentru a obtine cota marita

Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari promotii la case de pariuri online din Romania!