Ai cota 70 ca FCSB sa castige cu Dinamo

FCSB se afla pe pozitia a treia, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, CSU Craiova. “Ros-albastrii” pot profita de pasul gresit comis in aceasta runda de liderul CFR Cluj, apropiindu-se astfel la 3 puncte. Dinamo a pierdut orice sansa de a prinde play-offul, astfel ca anticipam sa o lase ceva “mai moale” contra celor de la FCSB. Formatia patronata de Gigi Becali merge foarte bine in deplasari, din precedentele 9 astfel de meciuri in Liga I obtinand 8 victorii. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair prezinta cota 70.0 pentru ca FCSB sa castige.

Cota marita pentru victoria FCSB cu Dinamo

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (16 februarie, 20:00) introducand codul ZFBNOR. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB in partida cu Dinamo de pe piata Sportsbook. Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota marita pentru victoria FCSB cu Dinamo inseamna ca, in cazul unui pariu „verde”, miza se va rambursa cash instant. Restul, pana la cel mult 350 lei, il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 16 februarie, ora 20:00, introducand codul ZFBNOR
  • Plaseaza din piata Sportsbook un prim pariu pe victoria FCSB in partida cu Dinamo
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este „verde” miza se va rambursa cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 350 lei sa se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Mizeaza ca FCSB se va impune in derby

Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari promotii la case de pariuri online din Romania!