Ai cota 50 pentru ca FCSB sa obtina cele 3 puncte contra Chindiei

Vecine de clasament in partea a doua a lui, Chindia si FCSB se afla la egalitate de puncte. FCSB traverseaza insa o forma buna in deplasare, venind dupa 3 victorii, toate fara sa primeasca gol. Daca esti de parere ca seria victoriilor va continua, te invitam sa profiti de cota 50.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru succesul „ros-albastrilor”. 

5daa19618ed0a_1571428705.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice parior roman care se inregistreaza la Betfair pana la ora partidei (20 octombrie, 20:30) folosind codul ZFBNMU. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida contra Chindiei. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota marita oferita pentru victoria FCSB cu Chindia iti va aduce250 lei daca oaspetii se vor impune. Miza se va rambursa cash instant, pe cand restul se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 20 octombrie, ora 20:30, introducand codul ZFBNMU
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in fata Chindiei
  • Maxim 5 lei se iau in calcul la promotie
  • Daca FCSB se va impune miza se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 250 lei creditandu-se ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza ca FCSB va continua seria victoriilor in deplasare