Ai cota 5 sau 6 pentru victoria echipei preferate la Super Bowl

Kansas City si San Francisco se vor infrunta luni dimineata in editia cu numarul 54 a Super Bowl. Kansas  City a mai fost prezenta aici in doua randuri, ultima oara insa in 1970. In schimb, San Francisco 49ers se afla la a saptea participare in Super Bowl, castigand in 5 randuri. Casa de pariuri 888sport iti propune cote marite la victorie pentru oricare echipa in aceasta partida. Vorbim de cota 5.00 pentru victoria lui Kansas City si de 6.00 pentru cea a lui San Francisco. De notat, de asemenea, ca la 888sport gasesti aproximativ 700 pariuri pe Super Bowl.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora meciului (dimineata de 3 februarie, ora 01:30). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in partida de Super Bowl dintre Kansas City si San Francisco. In vederea cotei marite se calculeaza maxim 25 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. Odata plasata selectia, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata daca vrei sa beneficiezi de cota marita. Nu te teme, fiindca vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Super Bowl iti pot aduce 125 lei sau 150 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, restul obtinandu-l in cel mult 72 ore sub forma de bonus. De 10 ori in termen de 60 zile trebuie plasat bonusul pe o cota minima totala de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 3 februarie ora 01:30
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe (cu tot cu prelungiri) in partida de Super Bowl dintre Kansas City si San Francisco
  • Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la maxim 125 lei, respectiv 150 lei sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore
  • Pe o cota minima de 2.00 trebuie rulat bonusul de 10 ori in termen de 60 zile

 Alege echipa care crezi ca se va impune