Ai cota 45 pentru victoria lui Liverpool contra lui Tottenham

Liverpool este favorita in derbyul cu Tottenham din Premier League, astfel cota 45.0 pentru victoria „cormoranilor” avand sanse mari de reusita.

Cota vine ca urmare a unei promotii oferite de casa de pariuri Betfair. Liverpool a pierdut doar doua puncte in campionat si acelea etapa trecuta, in deplasarea cu Manchester United. Pe teren propriu „cormoranii” au 12 goluri marcate si 4 primite. Tottenham se afla pe locul 5, venind dupa doua deplasari de Premier League in care a marcat un singur gol, primind 5.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (27 octombrie, 18:30) introducand codul ZFBNMZ. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la Liverpool in partida cu Tottenham. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Liverpool are cota mult marita la victorie impotriva lui Tottenham, asta insemnand ca daca gazdele se vor impune vei obtine 225 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 27 octombrie, ora 18:30, introducand codul ZFBNMZ
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida cu Tottenham
  • Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca Liverpool se va impune miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 225 lei se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • Pe o cota minima de 1.2 trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook

Pariaza ca Liverpool isi va continua parcursul perfect pe teren propriu