Ai cota 40 pentru victoria Simonei Halep in turul III la Australian Open

Halep va juca in turul III de la Australian Open cu ucraineanca Putintseva, meci in care ai parte de o cota marita pentru victoria romancei. Casa de pariuri care prezinta aceasta oferta este Betfair. Daca 1.44 este cota normala pentru victoria Simonei, cota marita propusa de Betfair este 40.0. Simona Halep nu a pierdut niciun set in cele doua tururi disputate pana acum. In schimb, Putintseva a castigat cu 7-5 in setul decisiv in runda secunda.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (25 ianuarie, 03:30) utilizand codul ZSAN30. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in partida cu Putintseva. Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Daca romanca se va impune pe teren si nu datorita unui abandon al ucrainiencei, cota marita pentru Simona Halep la victorie cu Putintseva inseamna ca vei castiga 200 lei. Astfel, miza o vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 25 ianuarie, ora 03:30, folosind codul ZSAN30
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in meciul cu Putintseva
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea promotiei
  • Daca Halep se va impune pe teren ti se va rambursa miza cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportdbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

 Pariaza pe victoria Simonei pentru a putea obtine bonusul