Ai cota 35.0 ca Halep sa treaca de Townsend in turul II la US Open

La fel ca in primul tur, in urmatoarea runda Simona Halep va intalni o reprezentanta a gazdelor, impotriva careia are cota 35.0 la victorie.

Daca in prima runda adversara a fost Nicole Gibbs, clasata pe 135, acum Halep o va intalni pe Taylor Townsend, aflata pe locul 116, jucatoare venita tot din calificari, la fel ca Gibbs. Contra lui Gibbs Simona a castigat in 3 seturi, la fel petrecandu-se si cu Townsend, care a trimis-o inapoi in orasul sau, daca ne permiteti acest joc de cuvinte, pe ucraineanca Kozlova. Daca esti de parere ca romanca o va trimite in aceasta runda pe Townsend acasa, te invitam sa profiti de cota marita la victorie. Este vorba despre cota 35.0, prezentata de casa de pariuri Betfair.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont pana pe 29 august, ora nefiind stabilita inca, introducand codul ZSAN27. In orice caz, partida va incepe dupa ora 18:00. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in meciul cu Townsend. Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota marita pentru victoria Simonei Halep contra lui Townsend inseamna ca in cazul unui succes al Simonei vei primi cel mult 175 lei. Astfel, miza va fi rambursata cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in partida cu Townsend
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Halep se va impune miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 175 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul din piata Sportsbook in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2

external linkLink-uri externe interzise