Ai 11 sanse de a castiga o excursie la finala EURO2020 de pe Wembley

Mai putin de un an ne desparte de Campionatul European din 2020, unul care se va desfasura in nu mai putin de 12 orase din tari diferite. Unul dintre ele va fi Bucuresti, care va gazdui 4 meciuri. Finala se va disputa pe faimosul Wembley, acolo unde poti ajunge si tu daca te vei inscrie la campania casei de pariuri Fortuna si vei fi unul dintre castigatori. Paradoxul este acela ca pentru a castiga trebuie sa pierzi, insa despre asta vom discuta pe larg in cele ce urmeaza.

Ce trebuie sa fac?

Odata ce ai accesat site-ul Fortuna vei vedea chiar pe prima pagina, in partea de sus, o campanie denumita „Tu esti Capitanul Nationalei”. Cu un simplu click pe acea campanie ti se va deschide o pagina, in care trebuie sa-ti introduci CNP-ul. De asemenea, trebuie sa bifezi casutele de mai jos conform carora ai peste 18 ani si ca ai citit termenii si conditiile, dupa care te poti inscrie in campanie apasand butonul „Inscrie-te” din dreptul casutei in care iti vei introduce CNP-ul. 

Pentru a participa ai doua variante, cea mai la indemana constituind-o trimiterea biletelor necastigatoare de pe site-ul Fortuna sau din agentii. In cazul in care biletele le plasezi pe site nu este necesar sa efectuezi nicio actiune, acestea fiind inscrise automat la tragerea la sorti la care poti castiga marele premiu. In cazul in care ai pariat la agentia offline Fortuna, introdu pe site (pe pagina despre care am vorbit mai sus) seria biletului necastigator. Nu exista limita de bilete, conditia fiind ca fiecare bilet sa aiba miza minima 20 lei. 

A doua varianta consta in trimiterea unui clip in care te filmezi rostind un discurs motivational pentru nationala Romaniei, ca un adevarat capitan. Filmuletul il poti trimite tot pe pagina dedicata campaniei. Campania dureaza pana pe 20 noiembrie. Indiferent de varianta pe care o alegi, daca vei plasa cel putin un pariu in valoare de 20 lei prin aplicatia de mobil Fortuna iti vei dubla sansele de castig. Sigur, poti alege ambele variante, astfel avand mai multe sanse de castig.

Despre recompense

Pariurile necastigatoare iti aduc o excursie la finala EURO2020 in cazul in care optezi pentru prima varianta. Astfel, vei intra la tragerea la sorti in urma careia te poti alege cu unul dintre cele 7 bilete pentru finala de pe Wembley. Totodata, vei intra si la tragerea la sorti care te premiaza cu 2 excursii VIP la meciurile „tricolorilor” din Insulele Feroe si Suedia. De asemenea, vei participa si la tragerea la sorti saptamanala, ce are mai multe premii, pe care le vom divulga mai jos.

Cei care vor trimite clipuletul motivational vor intra la tragerea la sorti care are ca premii 3 bilete la finala. Stim, 7+3 = 10, insa nu am gresit calculul, deoarece una dintre excursii va fi acordata de catre organizatori celui mai original discurs de incurajare. 

Extragerile saptamanale vor avea loc in fiecare joi, fiind puse la bataie un premiu de 500 lei si unul de 200 lei in fiecare saptamana, pana pe 20 noiembrie. 

Rezumat

 • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti acum
 • Acceseaza campania „Tu esti capitanul Romaniei”, pe care o gasesti pe site 
 • Completeaza CNP-ul tau si inscrie-te la campanie
 • Plaseaza pariuri/bilete online sau offline la Fortuna din orice eveniment sportiv, live sau pre-live
 • Miza minima a biletului trebuie sa fie 20 lei
 • Pentru ca un bilet sa se inscrie la tragerile la sorti trebuie ca acesta sa fie necastigator
 • Biletele plasate online intra automat la tragerile la sorti, pentru fiecare bilet offline necastigator trebuind sa completezi seria biletului in casuta dedicata pe pagina campaniei
 • Alternativ, poti incarca un filmulet in care sa concepi un discurs de incurajare pentru nationala Romaniei
 • Indiferent de metoda aleasa, iti vei dubla sansele daca vei plasa un pariu de minim 20 lei de pe aplicatia de mobil Fortuna
 • Cel mai ingenios discurs va fi premiat pe 21 noiembrie de catre organizatori cu un bilet la finala EURO2020
 • La tragerea la sorti din noiembrie pot fi castigate 10 bilete la finala EURO2020 (in afara celei acordate de organizatori)
 • La tragerile la sorti din apropierea celor doua deplasari pe care Romania le mai are pot fi castigate doua bilete VIP pentru meciurile „tricolorilor” din Insulele Feroe, respectiv Suedia
 • De asemenea, la tragerile la sorti saptamanale mai este pus la bataie un premiu de 500 lei si unul de 200 lei

Plaseaza cat mai multe bilete pentru a avea sanse mai mari la extragere