Afla ce surpriza preconizeaza Mihai Mironica la Cupa Confederatiilor!

A mai ramas putin pana la debutul Cupei Confederatiilor si am vrut sa aflam ce asteptari are jurnalistul Mihai Mironica de la acest turneu.
 

- Vei urmari Cupa Confederatiilor? Ai o echipa favorita?

În măsura în care îmi va permite timpul, o voi urmări. E o competiție interesantă, cu jucători mai puțin cunoscuți, dar și cu superstaruri. Plus diversitatea geografică. Nu pot uita de la Cupa Confederațiilor faimosul gol al lui Roberto Carlos cu Franța sau ce turneu a făcut Neymar pentru Brazilia.
 
Nu am chiar o echipă favorită, dar îmi plac mulți jucători din naționala Mexicului, o formație care m-a încântat și la ultima Cupă Mondială și care cred că uneori este subapreciată.

- Ce echipa te astepti sa castige turneul si de ce crezi asta?
 
Chiar Mexicul cred că va câștiga. Mexicul are o mulțime de jucători de clasă precum Chicharito Hernandez, Giovani Dos Santos, Guillermo Ochoa, Hector Herrera, Miguel Layun, Andres Guardado, Raul Jimenez, Carlos Vela, Hector Moreno, Jonathan Dos Santos sau Diego Reyes. Acest nucleu are o medie de vârstă perfectă pentru marea performanță, cu multă experiență acumulată.
 
Germania vine fără jucători importanți, iar Portugalia nu e convingătoare în această campanie de calificare pentru Mondial cum nu a fost nici măcar când a câștigat EURO. Chile are un lot bun cu staruri precum Alexis Sanchez, Arturo Vidal sau Eduardo Vargas, dar media de valoare a lotului mi se pare sub cea a Mexicului. Rusia nu mi se pare un candidat puternic pentru trofeu.

- Care crezi ca va fi surpriza turneului?
 
Chiar câștigarea trofeului de către Mexic mi se pare că va fi privită ca o surpriză de o mare parte din public pentru că Mexic nu are staruri precum Portugalia și Chile și nici statura internațională și sonoritatea brandului Germania.

- Ce asteptari ai in privinta gazdei turneului, echipa nationala a Rusiei? In ce faza crezi ca va ajunge?
 
Rusia poate beneficia de statul său de gazdă și de un nucleu de jucători buni pentru o calificare în semifinale.

- Ce echipe te astepti sa ajunga in finala?
 
Mexic și Germania.

***

Expertul Intelbet va trimite in curand analize si pronosticuri pentru primele meciuri de la Cupa Confederatiilor, asadar abonati-va la ponturile lui Mihai Mironica pentru a fi mereu la curent cu recomandarile sale la pariuri.