Admiral - ai bonus si ai parte de oferte tentante

Iata-ne ajunsi, in calatoria noastra despre bonusuri si promotii pentru pariurile sportive,  la casa de pariuri Admiral, cunoscuta in Romania mai ales ca furnizoare a tehnologiei  faimoaselor jocuri de “pacanele”. 

 Nu vreau sa ne limitam insa la acest aspect si nici Admiral nu vrea sa se limiteze, oferta sa de pariuri sportive fiind una peste media caselor de pariuri din Romania.

Sa nu uitam ca Admiral este o casa de pariuri cu mai bine de 25 de ani de istorie in spate.  La origini , este companie britanica, dar are sediul in Malta.

Bonusurile  si promotiile pentru pariuri de la casa de pariuri Admiral sunt demne de luat in seama.

Casa de pariuri online Admiral isi primeste noii clienti cu mai multe pachete atractive de bun venit.

1. Admiral bonus de bun venit

Nota bene, actualizare august 2019. .Acest bonus de bun venit este momentan suspendat. 

La Admiral ai bonus de bun venit la prima depunere de 100% pana la 900 lei.

Inainte de asta, Admiral te imbie cu un asa-zis bonus fara depunere in valoare de 100 lei, pe care il obtii daca indeplinesti procedura KYC ( adica faci verificarea identitatii trimitand documentele cerute de regula de catre casele de pariuri: carte de identitate plus factura utilitati) .  

Acest bonus fara depunere iti va intra in cont dupa ce documentele amintite au fost validate.

Sunt insa conditii de rulaj bonus foarte dificile: el trebuie jucat de 30 ori  la pariuri sportive pe cote cumulate de minim 2.00. 

Bonusul va fi eliberat si  transformat in bani cash in doua transe, fiecare de cate 50 lei. 

Aceleasi reguli sunt si pentru bonus de bun venit de 900 de lei la prima depunere. 

Corolar Admiral bonus la inregistrare

 • Fa-ti cont la Admiral 
 • Opteaza pentru bonusurile de inregistrare: 100% pana la 900 lei la prima depunere si 100 lei bonus fara depozit, acordat la verificarea documentelor 
 • Conditiile rulaj bonus Admiral: conditiile de rulaj pentru bonusul la inregistrare si pentru bonus fara depunere Admiral la pariuri sportive: de 30 ori la cote cumulate de 2.00 

Repet, sunt bonusuri ce au conditii de rulaj foarte, foarte grele, de aceea sincer, nu mi se par atragatoare.

Mai interesant si mai tentant este ca la Admiral SportsBook, atunci cand plasezi primul pariu pe bani reali,  poti sa optezi si pentru o sporire a profitului de 200% la primul pariu plasat pe bani reali, si sa primești un pariu gratuit de 150 de lei după ce ai pus primul tău pariu (pe orice suma ar fi el, chiar si pe un leu ).

Hai sa vedem cum...

2. Admiral bonus la primul pariu- un freebet de 150 de lei

Un bonus mult mai usor de obtinut este cel pentru un pariu gratuit de 150 de lei. Iata algoritmul de obtinere al acestuia :

 • Deschide un cont Admiral  și parcurge procesul de verificare KYC . (Procesul de înregistrare consta in trimiterea o copie a actului de identitate  valabil și o factură de utilitati nu mai veche de 3 luni. Copiile documentelor se pot incarca direct pe site, mergând la "admiral.ro Profil”> “Cont” > “Documente” sau trimițând un e-mail la adresa [email protected])
 • După ce plasezi un prim pariu pe bani reali (pe orice suma, chiar si pe un leu) vei primi un pariu gratuit (freebet) de 150 de lei pe care îl poți utiliza pe orice evenimente sportive dorești.
 • Dacă pariul este câștigător, atunci profitul (suma totală - miza) este creditat in contul tau ca și bani reali, ce pot fi retrasi.

De exemplu, dacă joci pariul gratuit pe o cotă de 2.00 și caștigi, primești 150 de lei (150 * 2 - 150) pe care poti sa ii retragi sau sa ii joci mai departe.

Termenii si conditiile acordarii bonusului

a. Fa-ti cont la Admiral 

b. Parcurge procesul de verificare descris mai sus 

c. Efectuează un depozit de minim 30 de lei și plasează un pariu de minim 1 leu 

d. Vei primi un pariu gratuit de 150 de lei ce trebuie jucat în maximum 72 de ore din momentul acordării.

e.  Pariul gratuit trebuie folosit pe un pariu multiplu care să conțină minim 3 (trei) selecții de cota  minim 1.50 fiecare 

f.   Acest pariu gratuit poate fi utilizat atât pe pariuri pre-meci, cât și pe pariuri live 

g.  Pariurile plasate cu pariul gratuit nu pot beneficia de opțiunea “Cash out” 

h.  Pariul gratuit nu poate fi folosit în condițiile de rulaj ale altor bonusuri promovate 

i.   Pariul gratuit nu poate fi retras ca și bani cash, dupa cum am spus si mai sus 

Spre exemplu: dacă un client pariază 150 de lei acest Free Bet pe o cotă de 2.0 și pariul e câștigător, doar castigul in valoare de 150 de lei va fi transferat în contul său

j.   Pentru a putea retrage posibilele castiguri rezultate din acest freebet, jucatorii trebuie sa fi efectuat cel putin un depozit cu o metoda de plata pe numele lor. Pentru a putea retrage fonduri, banii depuși trebuie pariați în totalitate (100%) cel puțin o data, pe oricare din jocurile sau pariurile oferite de Admiral

3. Admiral bonus: Profit boost de 200% la primul pariu plasat pe bani reali

La primul tau pariu plasat pe bani reali vei beneficia de o sporire a profitului de 200% CASH, fără a fi nevoie de rulaj!

Miza maxima este de 50 de lei, iar sporirea câștigurilor este limitată la 300 de lei. 

Exemplu:

Daca pui un prim pariu de cotă 2.00 pe o miză de 50 de lei si pariul este câștigător, atunci pe lângă câștigul obișnuit de 100 de lei (50 X 2) vei  primi în plus dublul profitului (adică dublul diferenței dintre câștigul total și miză), în acest caz : (100 – 50) X 2 = 100 de lei. In acest caz, vei avea in cont 200 de lei , bani ce pot fi retrași oricând.

Termeni și condiții profit boost 200%

 • Oferta Profit Boost este valabilă pentru primul pariu plasat cu bani reali (orice meci, orice pariu și orice cotă)
 • Miza maximă este de 50 de lei
 • Vei beneficia de o sporire a profitului (câștig – miză) de 200% în limita a 300 de lei. Suma mizată nu este sporită.
 • Pentru pariurile plasate cu ”Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple și multiple, nu și pentru cele plasate în sistem.
 • Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului, și pot fi retrase oricând.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / cont / IP / adresă .

La deschiderea contului Admiral poti alege ambele optiuni : atat  oferta ”Profit Boost” cat si pariul gratuit de 150 de lei. 

Conditia este ca folosirea lor sa se faca pe pariuri separate. Vei putea selecta, de pe biletul de pariuri, ce oferta alegi sa utilizezi prima data.

Bonusurile despre care am vorbit sunt acordate automat la momentul îndeplinirii condițiilor atașate, fără a fi necesară introducerea vreunui cod promotional (cod bonus) Admiral.

Mie mi se par niste oferte bonus bune pariul gratuit si acest profit boost 200%  de la Admiral, fara conditii de rulaj bonus restrictive, inrobitoare, care sa te faca mai bine sa te lipsesti de asemenea oferte.

Casa de pariuri Admiral  anunta ca iși rezerva oricand dreptul să modifice  sau sa întrerupă temporar ori permanent aceasta promoție din motive independente de controlul său. În toate cazurile, jucătorii vor primi o notificare prealabilă în cel mai scurt timp.

Se confirma inca o data faptul ca bonusurile sunt volatile la mai toate casele de pariuri din Romania, asa ca trebuie profitat de ele atat timp cat exista intr-o forma atragatoare.

 Atentie, bonusurile actuale de la Admiral, descrise in acest articol, sunt valabile, in forma actuala,  pana la 31 decembrie 2019, asa e stipulat pe site.

Va vom tine la curent cu toate modificarile ulterioare ce vor aparea in strategia de acordare a bonusurilor si promotiilor la Admiral.

Nu voi mai filosofa pe aceasta tema, va spun doar atat : asumati-va intrarea in lumea pariurilor sportive doar atunci cand va permiteti sa jucati pe bani reali. E un sfat pentru cei aflati la inceput de drum, fireste.

Va rog sa consultati ghidul nostru parioristic pentru a afla principalele principii ce stau la baza pariurilor sportive.

Calatoria noastra printre bonusuri si promotii continua, ramaneti alaturi de noi!

Si nu uitati, jucati la pariuri doar sumele pe care va permiteti sa le pierdeti.