Adebayor vrea Cupa, Basaksehir - Konyaspor

Dupa un sezon de exceptie, in care au fost o perioada lideri, elevii antrenorului Abdullah Avci isi doresc azi sa obtina un trofeu, Cupa Turciei, dupa ce au ratat titlul in extremis in fata lui Besiktas.

Pentru meicul care se desfasoara azi pe teren neutru, in Eskisehir , pe stadionul Yeni Ataturk, antrenorul Avci a odihnit in ultimele jocuri majoritatea titularilor, urmind a avea azi cel mai bun 11, cu exceptia 
fundasului Korkmaz si atacantului Batdala.accidentati.
In schimb vor fi pe teren golgheterul bosniac Visca, cu 8 reusite in campionat, si internationalul togolez Emanuel Adebayor, acesta marcind in campionat in ambele meciuri cu Konya.

De partea cealalta Konya are singura sansa de a salva acest sezon si de a putea prinde in extremis cupele europene, doar daca vor castiga cupa, Basaksehir avind deja asigurata pozitia pentru calificarile in Champions League. Insa va fi foarte greu in conditiile in care forma lor este departe de cea din sezonul trecut cind au prins Europa League, avind doar 2 victorii din cele 15 partide jucate cu formatiile din top 8, si doar 2 victorii in ultimele 9 jocuri din toate competitiile. De asemenea azi absente importante pentru ei mijlocasul Sonmez, fundasul Vukovic si atacantul Fofana.


minutul primului gol dupa 28
cota 2.02
100 lei

Basakeshir peste 1,5 gol
cota 2,25
50 lei

Betano