A inceput Calendarul Festiv Unibet, cu premii totale de 125 000 RON

In fiecare sfarsit de an casa de pariuri Unibet (click aici pentru recenzie) obisnuieste sa ne ofere Calendarul Festiv, care contine promotii zilnice de pe 1 pana pe 24 Decembrie.
 
Si in acest an este la fel, chiar cu unele imbunatatiri. Astfel, de fiecare data cand vei deschide acest Calendar Festiv, logat fiind, vei intra automat intr-o tombola in urma careia la finalul zilei poti castiga 20 euro, premiu care va intra in contul in maxim 72 ore de la efectuarea tragerii la sorti. De asemenea, de fiecare data cand vei participa la una dintre aceste 24 promotii, vei primi o rotire gratuita la un joc mecanic. Rotirile sunt disponibile pe 12 si 24 Decembrie.
 
Acum, ca am vorbit despre noutati, sa prezentam si conceptul acestui Calendar Festiv, deoarece pot fi pariori care sa nu fi auzit de aceasta promotie pana acum. Calendarul Festiv Unibet ofera zilnic, de pe 1 pe 24 Decembrie, cate o promotie pentru pariuri, incluzandu-le aici pe cele live, jocuri de poker, de cazino, de bingo, putandu-se referi la fel de bine si la bonusuri pentru depunere. Daca doriti sa accesati direct Calendarul Festiv, fara sa trebuiasca sa va mai logati pe site, puteti descarca aplicatia pentru mobil, care poate fi gasita foarte usor pe site-ul Unibet.


 
In prima zi a Calendarului Festiv Unibet ne ofera o promotie pentru care nu este necesar sa depunem sau sa ne atingem de suma din cont. Mai precis, este vorba despre 5 rotiri gratuite la jocul ca la aparate ‘’Merry Xmas’’. Nu trebuie decat sa optezi pentru oferta din pagina de bonus a contului tau, dupa care sa accesezi in cursul zilei de astazi jocul ‘’Merry Xmas’’, putand vedea cele 5 rotiri gratuite. Castigurile in urma acestor rotiri trebuie rulate de 25 ori pe Sloturi, Jocuri sau la Pariuri Sportive pe o cota de minim 1.4 in termen de 30 zile.
 
Daca doresti apoi sa obtii mai multe rotiri gratuite la acest joc mecanic nu trebuie decat sa optezi pentru asta din pagina promotiei, care apare selectand data de azi a Calendarului Festiv, apoi sa rulezi o anumita suma la ‘’Merry Xmas’’. Astfel, pentru un rulaj efectuat astazi de minim 250 RON vei obtine 10 rotiri gratuite, iar pentru unul de minim 500 lei vei primi 25 rotiri gratuite. Rotirile vor fi creditate maine, 2 Decembrie, la ora 17:00. Cele neutilizate vor expira in 7 zile.
 
Sfatul nostru este sa nu ratati nicio promotie a acestui Calendar Festiv Unibet, fiind foarte probabil ca la final sa aveti profit in urma acestora.