A doua saptamana de la Wimbledon te recompenseaza cu un fullbet de 50 RON

Nume importante ale tenisului se afla in sferturile turneului de la Wimbledon,  tu putand castiga un fullbet de 50 RON pariind pe meciurile lor.

Asta se intampla la casa de pariuri Betano, unde fullbetul maxim este 50 lei, acesta creditandu-se indiferent daca pariurile tale sunt castigatoare sau necastigatoare.

Ai zeci de optiuni pentru fiecare meci >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie trebuie sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Wimbledon”. In misiune se poate intra pana pe 14 iulie, ora 17:00. Plaseaza apoi 4 pariuri live sau pre-live, dar singure pe bilet, din meciuri care se desfasoara la Wimbledon. Poti paria pe acelasi meci, dar nu si pe acelasi tip de pariu. Miza minima a unui pariu e 25 lei, iar cota minima 1.5. Daca vei opta pentru Cash Out la vreun pariu care se califica, promotia se anuleaza.

Despre recompensa

Indiferent de rezultate vei putea obtine 50 RON fullbet in a doua saptamana de Wimbledon, fullbet care se crediteaza in cont la finele promotiei. De fapt, fullbetul maxim este de 50 lei, valoarea acestuia reprezentand 25% din miza totala a celor 4 pariuri. Fullbetul trebuie pariat pana pe 17 iulie la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii „Wimbledon”
  • Plaseaza 4 pariuri din cea de-a doua saptamana de la Wimbledon, care dureaza pana pe 14 iulie
  • Miza minima a unui pariu e 25 lei, iar cota minima 1.5
  • Indiferent de rezultate, vei primi un fullbet reprezentand 25% din suma mizelor celor 4 pariuri plasate, pana la 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 17 iulie la o cota minima de 1.5

Ai zeci de optiuni pentru fiecare meci >>>