50 RON la fiecare gol al lui Juventus cu Genoa

In 8 etape trecute in Serie A Juventus nu a comis niciun pas gresit, obtinand maximum de puncte.  „Batrana Doamna” are si cea mai buna ofensiva din campionat, marcand 18 goluri, iar acum o va intalni pe teren propriu pe Genoa, formatie care se afla si ea pe primul loc, insa in a doua jumatate a clasamentului. In vederea acestui meci ai sansa de a obtine un freebet in valoare de 50 lei pentru fiecare gol marcat de formatia gazda. De promotie poti profita la casa de pariuri Maxbet.


5bcb395aefebc_1540045146.jpg


Ce trebuie sa fac?

Eligibil la promotie este orice utilizator Maxbet, fie el vechi sau nou. Nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live pe bani reali de minim 50 lei pe faptul ca portughezul Cristiano Ronaldo va marca in partida cu Genoa, care va incepe sambata, la ora 19:00. Nu trebuie sa te inscrii nicaieri la promotie, insa ai in vedere ca doar pariurile plasate astazi, 20 octombrie, conteaza.


Despre recompensa

Vei primi un freebet 50 RON la fiecare gol al lui Juventus cu Genoa indiferent daca Ronaldo va marca sau nu. Freebetul va fi creditat duminica, 21 octombrie, trebuind pariat in termen de 3 zile de la creditare pe orice eveniment sportiv cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Castigul maxim in urma freebetului este de 10 ori valoarea acestuia.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu pre-live de minim 50 lei pe faptul ca Cristiano Ronaldo va marca in meciul dintre Juventus si Genoa
  • Indiferent daca portughezul va marca sau nu, vei primi 50 lei freebet pentru fiecare gol marcat de Juventus
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 3 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5


Profita si tu de forta ofensiva aratata de Juventus pana acum >>>