5 furnizori noi si sloturi fresh la Gets Bet Cazino

Get’s Bet este unul dintre cei mai vechi operatori de pe piața jocurilor de noroc și unul dintre cei mai activi în materie de noutăți. De curând a adăugat 5 furnizori noi cu jocuri foarte atractive în portofoliu, jocuri pe care le poți juca cu bani reali și cu bani bonus. Asta pentru că Get’s Bet are și o gamă largă de bonusuri pentru jucătorii de păcănele online, inclusiv bonsuri fără depunere sau rotiri gratuite.

Ce bonusuri oferă Get’s Bet?

Pentru orice client nou, dar și pentru cei fideli platformei, un aspect important sunt bonusurile oferite. Get’s Bet ne întâmpină cu un bonus de bun venit nu la una, ci la primele trei depuneri de până la 2350 lei + 475 de rotiri gratuite în cazinoul online. Atenție, acest bonus este exclusiv pentru clienții noi care se înregistrează de aici.

Dacă vrei să începi prin a testa platforma, poți să începi cu cu bonusul pentru verificarea identității exclusiv pentru cititorii Legalbet, disponibil aici. Stai linistit, nu ai nevoie decât de verificarea identității pentru a beneficia de 122 de rotiri gratuite apoi de un bonus de 2000 lei  + 450 de rotiri gratuite la primele depuneri.

Dacă deja ești un jucător experimentat cu statut confirmat de VIP pe alte platforme, Get’s Bet te așteaptă cu un bonus de 100% până la 5555 lei, promoție pe care o poți găsi în secțiunea „Promoții” a site-ului.

Ce furnizori noi pot regăsi la Get’s Bet?

Get’s Bet deja oferă o gamă largă de furnizori: Pragmatic Play, Synot, Amusnet, Greentube, Wazdan sau Spribe sunt doar câțiva dintre furnizorii de top. 

Acum, s-au mai alăturat 5 furnizori noi pe această platformă, alături de care Get’s Bet speră să se mențină în topul cazionurilor online licențiate în România.

Gamevy

Nu mai puțin de 33 de jocuri de la acest furnizor au fost lansate pe platforma Get’s Bet și cu siguranță urmează și altele. Gamevy este un furnizor de jocuri cu licență din Marea Britanie, care oferă jucătorilor jocuri cu RTP de peste 96.5% pentru toate gusturile.

Retropia, unul dintre jocurile noi oferite de Gamevy pe platforma Get’s Bet, are un aspect, așa cum îi zice și numele, mai „retro”, cu 25 de linii de plată, simboluri Wild și Rotiri Gratuite. 

Alte jocuri, precum Tomb of the King, un joc clasic cu RTP de 96,5%, fac parte din categoria jocurilor clasice cu 10 linii de plată, dar poți regăsi aici și jocuri ce simulează experiența din LiveCasino, precum European Roulette sau BlackJack.

Vrei să joci la loto? Tot pe Get’s Bet la jocurile de la Gamevy o poți face! Jocuri precum Tomatina Bingo sau Cavalera Bingo sunt pregătite și te așteaptă!

Spinomenal

Spinomenal nu se lasă mai prejos și intră tare în scenă cu 28 de jocuri noi la Get’s Bet. 

Și aici avem jocuri extrem de interesante. Spre exemplu, jocul Demi Gods 2 pe o singură linie este o experiență interesantă pe care nu o regăsim la alte jocuri de la alți furnizori. Tot ce trebuie să faci este să fii inspirat și norocos pentru a colecta câștigul la timp.

Spinomenal însă oferă și alte tipuri de jocuri; unele dintre ele ne pot atrage pentru că seamănă cu alte sloturi clasice, ca exmplu având Book of Rebirth sau chiar Book of Diamonds. 

Avantajul însă față de jocurile clasice pe care le știam din săli este că la jocurile oferite de Spinomenal avem opțiunea de „Cumpără speciala”, opțiune din ce în ce mai populară printre jucătorii de cazinou

Kajot

Kajot intră cu doar 3 jocuri în familia Get’s Bet, însă sunt primele 3 din ceva ce se anunță a fi un parteneriat de succes. 

9 stars, unul dintre jocurile cu care Kajot își face introducerea, are un aspect clasic, de tipul sloturilor pe care le vedem în filme prezente în locațiile „old school”. Acesta are 3 coloane și 5 linii. 

Poly Diamonds este un alt slot din gama Kajot cu 81 linii de plată, cu simboluri Wild și posibilitatea de a câștiga speciale pe parcurusul jocului.

Nu uităm nici jocul Joker 81, cu 4 coloane și 7 linii de plată, unde cel mai avantajos simbol poate multiplica de 120 de ori pariul.

Evoplay 

Evoplay vine tare cu nu mai puțin de 56 de jocuri noi online pentru cazinoul Get’s Bet.

Egypt Gods, unul dintre acestea, este un joc pe cu 9 linii de plată și posibilitatea de a câștiga freespinuri. 

Lista însă este una lungă, printre care regăsim și jocuri ce ne aduc aminte de acele simulatoare pe calculator pe care le jucam în copilărie, cum ar fi Minefield.

Pe listă se mai găsește și Penalty Shoot-Out, prin care îmbini pasiunea pentru fotbal cu plăcerea jocurilor de tip slot dar și Magic Wheel, un fel de roată a norocului de la EvoPlay. 

Pe scurt, acest furnizor vine cu o gamă largă de jocuri, unele cu un RTP de minim 97%, inedite și atractive, diferite de jocurile clasice și uneori repetitive de la ceilalți furnizori.

Betixon

Betixon a intrat pentru început cu doar 14 jocuri, având RTP peste 93%.  Furnizorul care are certificări în 13 țări aduce la Conti de la jocuri clasice pe 8, 20, 30 sau 40 de linii precum Boots of Luck sau Sir Donkey până la jocuri Multilines cu 1024 de moduri de plată, precum Robin the Decent sau Vampire Call. 

Ai, de asemenea, și alte jocuri interactive, ca de exemplu Book of Sheba, care are 243 de moduri de plată în varianta normală a jocului, însă în timpul rotirilor gratuite ajunge la 1125 moduri de plată.

Get’s Bet la fel ca toți ceilalți operatori licențiați în România, împreună cu echipa Legalbet  sunt foarte atenți cu jocul responsabil și îl încurajează, iar împreună recomandăm să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi și să privești jocurile de noroc ca pe un mod de divertisment, nu o sursă de venit.