30 RON fara depozit la Maxbet

UPDATE: Maxbet ofera acum clientilor noi 50 RON fara depozit si pana la 2000 RON bonus la inregistrare. Detalii in acest articol.

Maxbet (click aici pentru recenzie) este o casa de pariuri noua in Romania, mai ales in mediul online, pentru a ajunge la fel de populara ca si celelalte trebuind sa vina cu lucruri destul de atractive.
 
Intr-adevar, Maxbet are cel mai mare bonus de inregistrare din Romania primit dupa o singura depunere: 100% pana la 900 RON. Daca asta nu este de ajuns pentru a va face sa incercati casa online Maxbet, sa spunem ca aceasta va ofera oportunitatea de a o testa inainte de a efectua primul depozit.
 
Maxbet promotii
 

Profita acum de aceasta oferta!


Astfel, dupa inregistrare veti avea 30 RON fara depozit la Maxbet, aceasta fiind singura casa de pariuri din Romania care se inhama la asa ceva. La fel de adevarat este si faptul ca va trebuie multa inspiratie, daca putem spune  asa, inainte de a efectua o retragere. Asta fiindca bonusul trebuie rulat de 20 ori pe minim 8 evenimente diferite, cota unui eveniment trebuind sa fie minim 2.00, iar in cazul unui bilet fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5, iar cea maxima totala sa fie 20.0. Cerintele de rulaj trebuie sa fie indeplinite in 7 zile. Dupa cum v-ati putut da seama, bonusul este utilizabil doar in sectiunea  ’’Pariuri sportive’’, neavand restrictii in privinta vreunui sport.
 
De asemenea, este necesar sa se efectueze un depozit in valoare de 100 RON/25 euro pentru ca suma sa poata fi retrasa. Valoarea maxima a castigurilor ce pot fi retrase de pe urma acestui bonus fara depozit este 300 RON/50 euro. Daca doriti sa efectuati o retragere inainte sa fie indeplinite cerintele de rulaj, castigurile rezultate din urma bonusului vor fi anulate. Cei 30 RON oferiti bonus nu pot fi retrasi, ei fiind doar in scop de rulare. De retinut ca miza bonusului gratuit nu este inclusa in niciun castig, aceasta jucand, practic, rolul unui freebet. Astfel, daca doriti sa castigati suma bonusului (30 RON) trebuie sa plasati pariuri cu o cota de 2.00.
 
Contul va fi creditat cu 30 RON la nici 5 minute dupa ce v-ati inregistrat. Nu credem ca trebuie sa mai spunem ca trebuie sa utilizati informatii adevarate la inregistrare, dar si sa va creati un singur cont. Spunem asta fiindca multi romani incalca aceste reguli, mai ales a doua, dupa aceea mirandu-se de ce acel cont este blocat.
Chiar daca aceste conditii de rulaj nu sunt dintre cele mai usoare, faptul ca beneficiem de 30 RON fara depozit la Maxbet ar trebui sa ne determine sa il incercam. Pana la urma, nu avem niciun ban de pierdut.
 

Inregistreaza-te acum si ia-ti bonusul de 30 RON fara depunere!