3 sloturi de pacanele online cu 100 linii de plata

O ramura interesanta a industriei jocurilor de noroc este cea de pacanele online, unde jucatorul are parte de mii de sloturi cu diferite teme si caracteristici diferite, cum ar fi multe linii de plata.

Unul dintre cei mai populari furnizori de jocuri de noroc care isi prezinta gama de servicii in Romania este furnizorul Euro Games Technology, cunoscut publicului larg drept EGT.

Considerat unul dintre cei mai buni furnizori de pacanele online, EGT a reusit sa se faca inteles foarte repede de catre jucatorii din Romania si acum sloturile sale sunt extrem de populare. Poate ca ai auzit de 5 Dazzling Hot, Burning Hot sau Shining Crown, doar trei dintre cele mai cunoscute titluri de jocuri de pacanele online pe care le poti juca la aproape toate cazinourile online licentiate in Romania prin intermediului Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

In general cele mai cunoscute titluri ale furnizorului sunt jocuri de pacanele online cu fructe unde simboluri precum Struguri si Pepeni sunt cele mai bine platite de pe ecran. Sa nu uitam nici 7 Rosu norocos care de cele mai multe ori este simbolul top in asemenea sloturi.

Acelasi principiu s-a pastrat si in jocurile de pacanele cu multe linii de plata, cum ar fi 100 Super Hot sau 100 Burning Hot, jocuri care au corespondent si in sloturile cu 5, 20 sau 40 de linii de plata.

100 Super Hot

Putine sunt jocurile fructate pe 100 de linii de plata care beneficiaza si de functii speciale, insa nu este cazul 100 Super Hot, unul dintre sloturile care te intampina cu numeroase plati interesante. Cand vine vorba despre plati atunci trebuie sa stii ca sunt in stransa legatura cu miza folosita pentru fiecare rotire completa in parte.

Miza minima in jocul de pacanele cu fructe 100 Super Hot este de 1 RON per rotire completa si asta pentru ca sunt 100 de modalitati diferite de plata. Singura conditie pentru ca un castig sa fie valid este sa ai trei simboluri consecutive pe linia de plata, dar de la stanga catre dreapta.

100 Super Hot a fost dat catre piata jocurilor de noroc in data de 10.06.2017 si a venit la pachet cu volatilitate scazuta si un RTP ce ajunge pana la 95.76%. 

Daca te simti norocos si vrei sa incerci 100 Super Hot demo sau pe bani reali trebuie sa stii ca poti castiga pana la 1.000 X miza la finalul unei rotiri complete. Miza pentru fiecare rotire difera in functie de bugetul alocat. Incepe de la 1 RON si ajunge pana la cateva sute de lei. Schema jocului se poarta pe cinci role si patru randuri.

depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

100 Burning Hot

Unul dintre elementele de rezistenta ale sloturilor ce poarta numele Burning Hot este trifoiul cu patru foi care este unul norocos. Acesta poate fi stivuit exclusiv pe rolele 2, 3 si 4, respectiv rolele din mijloc si in momentul in care apare, atunci intreaga rola devine simbol Wild (inlocuieste toate celelalte simboluri cu exceptia Scatter) si substituie simbolurile obisnuite.

Ai nevoie de cel putin doua simboluri 7 Rosu consecutive pentru a obtinute un castig valid sau trei simboluri consecutive daca ne referim strict la fructe, considerate simboluri obisnuite. Un castig se acorda in momentul in care simbolurile consecutive sunt de la stanga catre dreapta.

Slotul 100 Burning hot demo sau pe bani reali al furnizorului EGT (Amusnet Interactive) a putut fi jucat incepand cu data 26.01.2018. Dispune de volatilitate medie, RTP 95.89%, iar simbolurile sunt stivuite pe cinci role si patru randuri. Cea mai mare suma castigata poate ajunge pana la 3.000 X miza.

100 Cats

Daca esti iubitor de animale, atunci trebuie sa stii ca 100 Cats pacanele online ar putea fi slotul tau preferat. Apartine furnizorului Euro Games Technology si a aparut pe piata jocurilor de noroc in data de 15.12.2014.

Vine insotit de un RTP in valoare de 96.03%, cat si volatilitate scazuta-medie. Beneficiaza si de castig de top pe masura ce ajunge pana la 1.000 X miza. Daca mai pui si faptul ca dispune de functii speciale diferite, poti spune ca 100 Cats demo sau pe bani reali este un slot pe care nu trebuie sa-l ratezi.

Ecranul de joc este alcatuit dintr-un ecran colorat predominant cu mov si pe care sunt stivuite mai multe simboluri specifice temei, respectiv pisici, cat si simboluri obisnuite, des intalnite in sloturile acestui furnizor si nu numai.

Intreaga actiune a slotului este purtata pe cinci role si patru randuri, iar mizele pe care te poti juca pentru o rotire completa ajung de la cativa lei si pana la ordinul sutelor de lei.

Orice slot de casino ai juca, nu uita sa mizezi doar sumele de bani pe care ți le permiți să le pierzi.