15 sloturi nou nouțe pentru jucătorii pasionați

Cererea foarte mare de sloturi noi nu le dă pace furnizorilor care lucrează la foc automat și periodic lansează noi și noi produse. Așa se face că au fost activi în luna noiembrie și au reușit să vină cu alte câteva zeci de noi titluri. În acest articol regăsești doar 15 dintre aceste noi jocuri pe care le vei putea accesa foarte curând și în România.

Există o concurență acerbă între companiile dezvoltatoare de produse și soluții software pentru industria jocurilor de noroc, iar lucrul acesta este benefic pentru amatorii de păcănele, jocuri de masă, bingo și tot ceea ce ține de această industrie. Se poate observa lucrul acesta și prin prisma categoriilor postate pe site de către cazinourile online licențiate în România, unde regăsim categorii special dedicate noilor sloturi adăugate.

Shamrock Saints (furnizor Push Gaming)

Lansat în ultimul trimestru al anului 2023, Shamrock Saint este un produs 100% gândit de către compania Push Gaming ale căror jocuri se pot accesa în România prin intermediul mai multor cazinouri, inclusiv Mr. Bit Casino. Jocul este inspirat din tradiția irlandeză, unde se regăsesc foarte mulți sfinți printre care și Saint Patrick. Vei avea ocazia să vezi lucrul acesta din momentul în care vei putea accesa jocul în România.

Push Gaming a căpătat deja experiență în cei 24 de ani de existență. Înființată în anul 2010, compania din Marea Britanie și-a concentrat activitatea pe dezvoltarea de sloturi, având în acest moment peste 60 de astfel de produse lansate către piața din întreaga lume. O parte se pot juca și în România, unde cel mai probabil vei regăsi și Shamrock Saint, un slot care se joacă pe 5 role și 3 linii de plată.

Midas: Golden Touch Christmas Edition (Thunderkick)

Furnizorii de păcănele se pregătesc de Crăciun și de regulă în a doua parte a lui noiembrie și prima jumătate a lui decembrie lansează tot felul de jocuri interesante. În data de 22 noiembrie 2023 a ieșit pe poarta companiei slotul Midas Golden Touch Christmas Edition, un joc care este optimizat și pentru dispozitivul mobil. Parte din categoria jocurilor cu tema sărbătorile de iarnă, slotul este unul clasic prin definiție și rezultatele se văd prin prisma caracteristicilor sale.

Fie că joci Midas: Golden Touch Christmas Edition pe PC sau prin prisma dispozitivului mobil inteligent, ai ocazia să te întâlnești cu o grafică superioară și tehnologie de ultimă generație. Grila de joc este formată din 15 linii de plată, 5 role și 3 rânduri pe care cad simboluri unul și unul, fiecare aducătoare de câștiguri mai mari sau mai mici, dar care nu pot depăși 10100 X miza. Mizele sunt pentru fiecare buzunar, deoarece pleacă de la câțiva bani și ajung la sute de lei per învârtire. Volatilitatea este ridicată ceea ce înseamnă că acele câștiguri foarte mari se lasă așteptate, iar RTP-ul este 96.17%.

Excalibur vs GigaBlox (Yggdrasil)

Studioul Hot Rise Games și Yggdrasil au lansat împreună Excalibur vs Gigablox, un produs interesant menit să atragă atenția pasionaților de păcănele cu teme medievale. Ecranul este bestial, cu flăcări care ies din pământ și săbii înfipte în pământ, semn că acolo s-a purtat o adevărată bătălie. De altfel, Excalibur este numele unei săbii celebre care i-a aparținut regelui Arthur și care avea puteri magice. Există o întreagă poveste în jurul acestei săbii, iar totul se leagă de Marea Britanie.

Ei bine, chiar tu poți juca rolul regelui Arthur, să pui mâna pe Excalibur, fie și în mediul virtual, iar totul se poate prin intermediul jocului Excalibur vs GigaBlox al furnizorului Yggdrasil prin intermediul studioului Hot Rise Games. Arthur și Excalibur sunt și simbolurilke care aduc cel mai mare câștig pe o linie de plată. Aventura se duce pe 6 linii, 6 role și 50 de linii de plată unde jucătorii pot miza sume cuprinse între câțiva bani și sute de lei per rotire, iar la finalul unei runde să câștige până la 4050 X miza. Volatilitatea este medie spre ridicată, iar RTP-ul ajunge la 96%.

Mega Money Machine (Yggdrasil & Reel Play)

Un joc simplu lansat de Yggdrasil în colaborare cu Reel Play, slotul Mega Money Machine a prins viață în 16 noiembrie 2023. Diferit față de celelalte produse care sunt acum pe piață, vei avea ocazia să vezi cum este să joci un joc cu o singură linie de plată. Practic, putem asocia Mega Money Machine cu primul slot lansat în lume pentru că ambele aveau o singură linie de plată. Bineînțeles, nu și aceeași grafică superioară regăsită astăzi. Aventura se duce pe o grilă de joc formată din 4 role și un singur rând.

Jucătorii pot miza atât cât își permit, dar nu mai mult de 100 RON per rotire, însă pot câștiga până la 10510 X miza. Este nevoie de foarte mare noroc să se întâmple lucrul acesta, dar cât există posibilitatea, au toate motivele să spere. RTP-ul este setat la 96%, iar volatilitatea este medie spre ridicată. Un dezavantaj important al jocului Mega Money Machine este că plictisește foarte repede, iar unul dintre motive este acțiunea repetată de a aștepta să cadă o combinație de numere care să atragă după sine și un câștig pe măsură.

Finn and The Candy Spin (NetEnt)

Probabil că îți era dor de o lume a prăjiturilor și a bomboanelor, iar NetEnt s-a gândit la tine. Furnizorul a pus la cale lansarea slotului Finn and The Candy Spin în data de 9 noiembrie și permite accesarea lui atât prin intermediul PC-ului, cât și pe dispozitivul mobil inteligent conectat la internet. Jocul se poartă pe o grilă formată din cinci role, cinci rânduri și un mod de plată interesant prin care trebuie să există trei simboluri identice sau mai multe poziționate vertical, fie orizontal.

Dacă ne referim la capitolul mize, atunci află că poți juca Finn and The Candy Spin pe miză 0.20 RON, dar și pe miza de câteva sute de lei per învârtire și la finalul unei runde să ai parte de câștiguri de până la 336 X miza. Volatilitatea jocului este scăzută spre medie, RTP-ul 96.6%. Jocul este dulce și la propriu, dar și la figurat pentru că dispune de patru funcții speciale diferite prin care se pot acorda rotiri gratuite ce se pot declanșa în jocul de bază, fie prin cumpărarea specialei în schimbul unei sume de 50 X miza.

Legacy of Dynasties (Play n GO)

Nu îți trebuie mult să realizezi că Legacy of Dynasties este opera companiei Play n GO, cea care a mai lansat de-a lungul timpului tot felul de sloturi care încep cu Legacy. De această dată ești luat printr-o excursie în Asia și te vei putea distra, chiar întoarce cu premii de până la 2300 X miza. Plin de surprize, jocul are o caracteristică specială care dezvăluie rotiri gratuite. De altfel, grafica își dezvăluie faptul că este vorba despre o temă inspirată din cultura asiatică, iar simbolul Scatter este un palat asiatic.

Urși panda, broaște, tigru și alte animale sunt parte din suita de simboluri prezente pe tabelul de plăți al Legacy of Dynasties. Pentru a păstra clasicul jocurilor de păcănele, Play n GO oferă o grilă de joc formată din cinci role, trei rânduri și zece linii de plată. Mizele sunt pentru toate tipurile de jucători și pleacă de la câțiva bani, însă urcă până la câteva sute de lei. RTP-ul jocului este 96.28%, iar volatilitatea este medie.

Defenders of Mystica (Yggdrasil)

Slotul Defenders of Mystica al furnizorului Yggdrasil este un joc cu temă fantastică care din data de 1 noiembrie a intrat în portofoliul companiei suedeze înființată în anul 2013. În momentul în care am început să jucăm acest slot, ne dăm acordul să mergem pe un tărâm al fanteziei, unde întâlnim cascade extraordinare și munți înalți pe a căror culme este construit un oraș spectaculos. Simbolurile existente au la bază personaje din basmele copilăriei, respectiv vrăjitoare, elfi și alte simboluri pe măsură a căror combinație nu poate să depășească un câștig mai mare de 10000 X miza.

Jocul Defenders of Mystica al companiei Yggdrasil este plin de culoare și spune o poveste interesantă. Diferența față de basmele copilăriei este că povestea nu se poartă pe file, ci prin intermediul unei grile de joc alcătuită din 7 role, 6 rânduri și 28125 linii de plată care plătesc în ambele sensuri. Mizele sunt accesibile și încep de la câțiva bani, dar pot ajunge și până la câteva sute de lei. Volatilitatea este ridicată, RTP-ul 96%.

Lure of Fortune (Relax Gaming)

Slotul Lure of Fortune al furnizorului Relax Gaming aduce o lume subacvatică fascinantă, unde creaturi ciudate, pești și scoici colorate apar pe ecranul de joc. Muzica ambientală își face simțită prezența și este unul dintre elementele principale, alături de un joc fluid și plin de animații de înaltă calitate. Aventura pare că se poartă pe un doc de lemn, iar grila de joc este formată din cinci role și cinci rânduri.

Modalitatea de tip cluster face deliciul jucătorilor, iar lucrul acesta înseamnă că orice simbol implicat într-o combinație câștigătoare dispare și în locul său apare un altul nou. Procesul se repetă atât timp cât există câștiguri. Mizele sunt cuprinse între câțiva bani și câteva sute de lei, iar valoarea maximă a unui câștig ajunge la 50000 X miza. RTP-ul este 96.1%, iar volatilitatea medie spre ridicată.

Wild Stack Frenzy (Yggdrasil)

Din nou furnizorul Yggdrasil a luat taurul de coarne și a decis că este momentul să mai vină cu ceva nou pe piață. Este ceva oarecum normal pentru un dezvoltator care ne-a obișnuit ca în ultimul timp să iasă tot mai des în evidență prin astfel de acțiuni. Tema jocului este destul de veche și se referă la perioada dinozaurilor, respectiv cu mii de ani în urmă. Cranii, oase de dinozaur care sunt într-o peșteră apar pe ecranul de joc.

Lansat de curțând, Wild Stack Frenzy se joacă pe cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată. O rotire norocoasă ne poate aduce până la 5000 X miza, iar pariurile pot fi cuprinse între câțiva bani și câteva sute de lei per învârtire. Volatilitatea jocului este ridicată, ceea ce înseamnă că acele câștiguri pe care le poate acorda sunt rare, în timp ce RTP-ul este 96%.

Fire Temple: Hold and Win (Playson)

Apărut în anul 2012, furnizorul Playson a reușit să dezvolte multe jocuri interesante care au ajuns un nivel superior de popularitate. în cei 11 ani de activitate a lansat peste 160 de produse și 99% sunt sloturi. Fire Temple: Hold and Win a picat exact la fix, în ultima zi a lunii noiembrie. Vine cu o grafică superioară și o grilă de joc alcătuită din cinci role, patru rânduri și 30 de linii de plată.

Avem la dispoziție o gamă impresionantă de jocuri Playson în România care se pot accesa prin intermediul cazinourilor online licențiate. Mizele diferă și încep de la câțiva bani, dar ajung la câteva sute de lei per învârtire. Mai mult decât atât, câștigul maxim ajunge la 10000 X miza, iar RTP-ul jocului este 95.7%. așa cum îi spune i numele, Fire Temple Hold and Win este un joc cu animale și foc, dar deliciul este jackpotul pe patru niveluri implementat și care apare în partea stângă a ecranului de joc.

Book of Anksunamun (Mascot Gaming)

Anksunamun a fost una din cele șase fete ale faraonului egiptean Akhenaten și a reginei Nefertiti. Se spune că s-a născut în cel de-al patrulea an de domnie al lui Akhenaten. Cu alte cuvinte, Book of Anksunamun este un joc de păcănele cu tema Egiptul Antic cum de altfel mai sunt o mulțime, dar are ceva specific. Mascot Gaming s-a gândit la toate și le permite jucătorilor să colecteze câștigurile obținute, fie să riște și astfel să obțină un premiu multiplicat sau să-l piardă.

Lansarea a avut în 15 noiembrie 2023 și este unul dintre cele mai interesante sloturi cu Egipt Antic ale acestei luni. Volatilitatea este ridicată, iar RTP-ul 95.42%, ușor sub media industriei. Acțiunea se desfășoară prin intermediul a 5 role, 5 rânduri și 3125 de linii de plată, iar o rundă norocoasă vine cu premii de până la 4500 X miza. Mizele folosite pleacă de la 0.50 bani și ajung până la ordinul sutelor de lei.

Super Lion XMas (Skywind Group)

Să vezi un leu îmbrăcat și pregătit să sărbătorească Crăciunul este chiar ceva amuzant, iar Skywind Group le oferă această posibilitate oamenilor care vor să încerce slotul Super Lion Xmas este un joc plin de culoare cu pietre prețioase drept simboluri și Șapte roșu. Ecranul de joc este plin de gheață, ceea ce mută totul într-un peisaj tipic sărbătorilor de iarnă.

Totul se joacă pe o grilă clasică, formată din cinci role, trei rânduri și 10 linii de plată. Nu este menționată valoarea câștigului maxim, însă RTP-ul ajunge la 96.1%, volatilitatea este medie. Jucătorii sunt întâmpinați cu mai multe mize care pleacă de la câțiva bani, dar pot ajunge până la câteva sute de lei bune pentru o singură rotire. Evident, valoarea câștigurilor este mai mare pe măsură ce crește și miza, însă totodată crește și riscul.

Olaf Viking (3 Oaks)

Olaf este numele unuia dintre comandanții vikingilor în atacul purtat la Siege of Kattegat, dar studioul 3 Oaks l-a făcut să nu mai pară atât de fioros, ci mută totul spre desene animate. Olaf Viking este un joc unde cu puțin noroc putem câștiga jackpotul cel mai de până la 1.000 X miza care reprezintă și cel mai mare câștig posibil.

Volatilitatea jocului este medie spre ridicată, grila de joc formată din cinci role, patru rânduri și 25 de linii de plată. Mizele pe care jucătorul le are la dispoziție sunt cuprinse între câțiva bani, dar ajung și la câteva sute de lei pentru o singură învârtire. Olaf este simbolul care aduce cele mai mari câștiguri în jocul de bază, dar există și o serie de simboluri speciale, respectiv acei bani de aur cu dragon pe ei și o miză diferită care declanșează runda jackpot.

Deal or No Deal The Big Hit Megaways (Blueprint)

A venit momentul ca Blueprint să lanseze un slot interesant. Mai exact o versiune nouă a jocului Deal or No Deal. Lucrul acesta a dat viață a ceea ce astăzi se numește Deal or No Deal The Big Hit Megaways care este un joc spectaculos, cu premii de până la 25000 X miza. În principiu pare un slot normal, cu o rolă amplasată în stânga ecranului de joc și unde apar mai multe acțiuni care vor deveni active doar în anumite condiții.

Inspirat de emisiunea TV, jocul vine cu extensia Megaways, ceea ce permite până la 117.649 moduri diferite de a obține câștiguri pe o grilă de joc alcătuită din 6 role și 7 rânduri. Bineînțeles, nu lipsește Bonus Trail, o componentă care evoluează constant și se schimbă la fiecare rotire timp în care adaugă un element surpriză fiecărei runde. Câștigurile în cascadă și repetitive aduc mai aproape runda bonus. Jucătorul poate paria pe fiecare rundă cu sume cuprinse între câțiva bani și câteva sute de lei per rotire.

Enchanted: Forest of Fortune (Betsoft)

Tărâmul de poveste prezentat prin intermediul jocului Enchanted: Forest of Fortune al furnizorului Betsoft este tot ceea ce s-ar putea să-ți dorești dacă vrei căuta un joc atipic. În momentul când ai decis să apeși butonul de start vei fi transportat într-o pădure magică plină cu zâne, gnomi și alte creaturi interesante. Nu lipsesc nici caracteristicile, ci abundă în acest joc plin de culoare și muzică ambientală. Mai mult decât atât, avem posibilitatea de a putea activa funcția rotiri gratuite de fiecare dată dorim, dar contracost.

Prin activarea funcției rotiri gratuite putem debloca oportunitatea de a obține câștiguri remarcabile. Mecanica Hold and Spin face jocul și mai captivant, iar întreaga acțiune se poartă pe cinci role, patru rânduri și 40 de linii e plată. Mizele pe care le putem alege sunt cuprinse între câțiva bani și câteva sute de lei. Volatilitatea este ridicată, aspect care indică faptul că acele câștiguri foarte mari se lasă așteptate și sunt foarte rare. RTP-ul este 96.2%, foarte puțin peste media industriei. Data de lansare a fost 30 noiembrie, dar jocul ar putea intra în planurile cazinourilor din România până la finalul anului.

Vremea sloturilor care domină piața de ani buni începe să apună, dar prin intermediul titlurilor putem răsufla ușurați pentru că mereu avem din ce să alegem. Aveti aici 15 din cele peste 30 de sloturi lansate în luna noiembrie de către cei mai cunoscuți furnizori ai momentului.

Orice slot ai alege, nu uita sa joci cu prudență, doar sumele de bani pe care îți poți permite sa le pierzi.