Zi de bilant, drumul spre profit continua

Astazi o zi urita pentru fotbal si tot pe drum, un moment minunat pentru un prim bilant. La o luna dupa startul pe blog ''sub acoperisul'' Intelbet pot spune ca am incheiat o perioada fructuoasa, eu plecind de la statutul de ''amator'' si necunoscut si am reusit un profit bunicel + 1285,9, se putea si mai bine daca nu pierdeam in ultima zi 250 de unitati.

Si am reusit sa imi indeplinesc primele doua obiective propuse din start, sa fiu ''productiv'' si indirect sa aduc profit celor care au mers pe mina mea, si al doilea, sa revin in circuit dupa o perioada de absenteim datorata problemelor familiale.
Pe linga acestea au mai aparut doua obiective mai mici pe final, practic in ultimele doua saptamini, cind la ambitie mi-am propus sa castig si concursul blogerilor, sincer abia dupa 20 mai am vazut  cum sta treaba, si in ultimele 2-3zile de asemnea am dorit sa trec pragul de puncte de..20.000, in final reusind chiar peste 21.000.
Si ca sa ''termin cu laudatul''...azi ne odihnim..deh este Ziua copilului si apoi sa ne apucam de treaba...zic eu ca nu...dar parca vad pe seara ca ma apuca creatia!!
Sa avem bafta si..PROFIT!
Cu respect,
donadoni