Yggdrasil și ReelPlay, colaborare trăsnet pentru lansarea Festival 10K Ways

Anul 2023 a început cum nu se poate mai bine pentru amatorii de jocuri de noroc, care vor avea la dispoziție noua creație a studiourilor Yggdrasil și ReelPLay: Festival 10k Ways.

Cu o temă interesantă și care sigur va fi apreciată de mulți, Festival 10K Ways este un slot care a reușit să îi surprindă pe cei mai mulți, chiar și pe noi. Jocul este asemănător cu Shamrock 10K Ways, dar tema asiatică este cea care face diferența. Caracteristicile sunt și ele asemănătoare, însă a fost redusă volatilitatea și a crescut foarte puțin RTP-ul. Imaginile nu sunt wow, fie și ele pentru o temă asiatică, însă interesant modul jocului când vine vorba despre câștiguri și cum acestea vin în cascadă. Wild-urile sunt de top, dar până la urmă principalul punct de atracție este runda de respins, identificată în joc drept Hold & Win, care aduce premii de până la 10.000 X miza și un câștig maxim total de 12.309X miza folosită.

Slotul a apărut în data de 3 ianuarie 2023, dar a beneficiat de lansare la nivel mondial în data de 17 ianuarie. RTP-ul de care acest joc de păcănele online beneficiază este de 96.2%, puțin peste media industriei, cât și de o volatilitate medie spre ridicată. Acțiunea are loc pe o grilă formată din șase role și patru rânduri, iar pariurile sunt diferite, de la mize de câțiva bani și până la câțiva zeci de lei.

Festival 10K Ways păcănele online

Cei doi furnizori își propun să aducă noroc jucătorilor care doresc să sărbătorească Anul Nou Lunar.

"Acest slot cu tematică asiatică promite să ofere noroc oricui dorește să se cufunde în această aventură frumoasă, concepută de noi din cultura asiatică", a declarat Stuart McMcarthy, directorul de programe al Yggdrasil.

Accesarea jocului îți va spune că poartă doar amprenta ReelPlay, însă o să apară sub emblema YG Masters ca parte a portofoliului său. Are nu doar 10.000 de moduri de a câștiga, cât și simboluri interesante, lanțuri palpitante de expliozii care sporesc potențialul de plată și nu trebuie să ne surprindă dacă într-adevăr va ajunge un joc popular, poate mai jucat decât celelalte jocuri din familia 10K Ways.

Tehnologia Yggdrasil implementată permite partenerilor să folosească setul de instrumente de dezvoltare standardizate pentru a produce conținut, urmat de o distribuție rapidă. De altfel, acest aspect a fost sesizat și de către David Johnson, CEO-ul ReelPLay, care a declarat:

"Festival 10K Ways este cea mai recentă lansare a noastră din franciza proprie 10K Ways, care a devenit foarte repede recunoscută și care oferă încredere operatorilor și totodată jucătorilor. Este un joc simplu, dar care poate fi rejucat la infinit, oferind caracteristici interesante și mecanici solide, învăluit într-o producție de artă, animație și sunet de cea mai bună calitate".

A devenit o obișnuință pentru ca Yggdrasil să semneze cu diferite studiouri sau să creeze parteneriate. În luna decembrie a semnat un acord cu Reflex Gaming pentru a introduce Game Engagement Mechanics în sectorul terestru, ceea ce este o adevărată premieră.