World Cup 2022: Trec Argentina și Germania de grupe?

Trec Argentina și Germania de grupe la Cupa Mondială? Aceasta e întrebarea foarte multor suporteri după ce Argentina și Germania au pierdut meciurile din prima etapă a grupelor de la World Cup.

Germania și Argentina sunt foste campioane mondiale și se numără printre favorite la fiecare ediție de World Cup. De aceea, fanii fotbalului nu pot fi indiferenți dacă echipele lui Messi și Neuer dacă cele două mari echipe naționale se vor califica în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale din Qatar.

Argentina lui Messi a pierdut meciul cu Arabia Saudită

Argentina a pierdut meciul care se anunța teoretic cel mai ușor într-o grupă în care se mai află Mexic și Polonia, echipe care au remizat în primul meci. 

Dar Leo Messi, Lautaro Martinez, Papu Gomez, Di Maria și ceilalți jucători galonați ai Argentinei nu au arătat ca o echipă. Relațiile de joc au părut foarte slabe.  De prea multe ori Messi și Di Maria au încercat să ia meciul pe cont propriu. Iar saudiții au fost foarte atenți, s-au apărat foarte bine, s-au dublat excelent, iar golul primit a fost unul din penalty destul de ușor acordat. Și transformat de Leo Messi. Dar doar atât a putut face Leo.

În meciul cu Mexic ar trebui să poată face mai mult dacă argentinienii vor să meargă în fazele eliminatorii ale World Cup.

Aveti aici pontul tipsterilor nostri pentru meciul Argentina – Mexic.

Alte optiuni de pariere pentru aceasta infruntare:

  • victorie Argentina, cota 1.62 la GetsBet
  • peste 2,5 goluri, cota 2.05 la Mozzart Bet
  • peste 2 goluri, total asiatic, cota 1.58 la Conti Cazino

  Germania a pierdut meciul cu Japonia

Scenariul meciului a fost aproape identic ca cel de la Argentina – Arabia Saudita. Nemtii au marcat primii si tot din penalty, dar spre sfarsitul meciului au primit doua goluri de la rapizii jucatori niponi,

Ceea ce e si mai frustrant pentru germani este ca in prima repriza au avut 81% posesie si un raport al ocaziilor de 12-1, cu 4-0 suturi pe poarta. 

Dar meciul are doua reprize si niponii au prins curaj si au dat lovitura. Parcă nemții nu mai au un lider de echipă precum Lahm, care să îi strângă pe toți în jurul lui, nu mai există un jucător cu o asa mare personalitate. Thomas Muller are mare experiență de joc, dar vad ca nu s-a putut impune și ca un lider în vestiar.

Problema cea mare a nemților este că următorul lor meci e cu Spania, echipă ce a administrat un 7-0 sec, dur, fără drept de replică celor din Costa Rica.

Și sunt sigur că spaniolii și-ar dori să îi oprească pe nemți în grupe, sa scape de ei in fazele superioare. Germanii au doar soluția luptei deschise pentru a încerca să ia măcar un punct în această confruntare.

Pontul pentru meciul Germania – Spania este aici.

Alte optiuni de pariere pentru acest meci:

  • Germania castiga sau egal , cota 1.53 laGetsBet
  • sub 2,5 goluri, cota 2.03 la Mozzart Bet
  • sub 3 goluri, total asiatic, cota 1.60 la Conti Cazino

Te invit să faci cu atentie analiza meciului ajutat de informațiile complete din centrul de pariere și sa alegi optiunea de pariere in deplina cunostinta de cauza.