Winter Bootcamp ofera premii de peste 50 000 euro timp de 8 saptamani

In primele 8 saptamani ale anului iubitorii pokerului au ocazia sa participe la turnee care ofera 6 500 euro in fiecare saptamana. Casa online la care gasesti promotia este Unibet, in clasament luandu-se in calcul doar rezultatele de la jocurile cash. Vor fi doua clasamente separate in fiecare saptamana: unul pentru mize medii si unul pentru mize mari. Un utilizator se poate clasa simultan in ambele clasamente.

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Unibet sunt eligibili la promotie. Pentru a participa nu trebuie sa te inscrii la promotie, ci doar sa mizezi la jocurile cash de poker, ce pot fi atat Hold’em, cat si Omaha. Vei obtine puncte in clasament in functie de tipul de joc ales, dar si de obiectivul indeplinit, fie ca vei juca pe mize medii sau mize mari. Mizele medii inseamna mese NL/PL 25, NL/PL 50 si NL/PL 100, iar mizele mari inseamna mese NL/PL 200 si NL/PL 400. De punctat ca promotia a inceput pe 30 decembrie si se va incheia pe 23 februarie.

Astfel, vei primi intre 1 si 3 puncte la Omaha, respectiv 2 si 4 puncte la Hold’em daca vei atinge flopul cu minim 3 jucatori (vei avea cartile in mana cand va veni flopul), daca vei atinge flopul in doua maini consecutive, daca vei juca o mana din pozitia butonului de pe masa si vei castiga sau vei imparti potul sau daca vei primi in mana cartile 7 2. Nu mai putin de 300 puncte vei primi la Omaha si 1 000 puncte la Hold’em in cazul in care vei alcatui o chinta de culoare, pentru a obtine punctele trebuind ca in mana sa ai cel putin o carte care duce la indeplinirea obiectivului. Punctele se acorda nelimitat, de fiecare data cand vei indeplini obiectivul respectiv. Poti obtine puncte atat daca joci Omaha, cat si daca joci Hold’em simultan. 

In schimb, punctele zilnice si saptamanale le poti obtine doar o data pe zi/saptamana si doar pentru un tip de joc (Hold’em sau Omaha). Prin urmare, vei primi zilnic 200 puncte daca vei juca simultan la cel putin doua mese cash (pe mize medii sau mari) si alte 200 puncte zilnic daca vei castiga trei poturi (maini) in orice joc eligibil. 

Vei primi saptamanal maxim 400 puncte: cate 1 punct pentru fiecare euro pierdut (net) in acea saptamana la mesele de joc. Tot saptamanal vei primi 500 puncte in cazul in care vei atinge minim 5 flopuri in 3 zile consecutive. Vei obtine 1 000 puncte pe saptamana daca vei atinge minim 5 flopuri in 7 zile consecutive. 

Despre recompense

Vei putea obtine unul din aceste premii totale de 6500 euro saptamanal timp de 8 saptamani daca te vei clasa in primii 30 jucatori la mizele medii, respectiv primii 20 jucatori la mizele mari. Astfel, primul clasat la mizele medii va castiga 500 euro, al doilea va primi 350 euro, al treilea 250 euro, urmatorul 200 euro, al cincilea 150 euro, al saselea 100 euro, iar cei de pe locurile 7-10 vor primi 50 euro. Toate aceste premii sunt cash, fara conditii de rulaj. Apoi, cei clasati pe locurile 11-20 vor primi 50 euro bonus, iar ultimii 10 vor lua 25 euro bonus. 

Cat despre clasamentul pe mize mari, primul clasat va obtine 1 000 euro, al doilea 750 euro, al treilea 500 euro, urmatorul 350 euro, al cincilea 300 euro, al saselea 250 euro, al saptelea 150 euro, al optulea 125 euro, urmatorul 100 euro, iar al zecelea 75 euro. Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj. Ultimii 10 clasati vor obtine un bonus de 50 euro. Platile sunt efectuate in decurs de 3 zile lucratoare de la finalul fiecarei saptamani.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Participa la jocuri cash pe mize medii si/sau mari pana pe 23 februarie
  • Indeplineste obiectivele zilnice, saptamanale si nelimitate pentru a acumula puncte in clasament
  • In fiecare saptamana sunt premiati primii 30 clasati la mizele medii si primii 20 clasati la mizele mari
  • Primii 10 din fiecare clasament saptamanal vor primi premii cash, fara conditii de rulaj

Indeplineste obiectivele si urca in clasament