Winmasters Cazino - sloturi noi pentru anul 2023

Atunci cand discutam de cazinouri online de top, Winmasters Cazino prinde cu siguranta topul nostru. Si pentru ca vrei sa incerci ceva nou, ne-am gandit sa-ti recomandam unele dintre cele mai tari sloturi pe care sa le joci in 2023. Nu toate sunt lansate recent, dar s-ar putea sa reprezinte noutati pentru tine, nefiind sloturi de prim-plan. 

Wanted: Dead or a Wild - Hacksaw Gaming

Sunt multe jocuri de tip Western pe piata, insa acest tip de sloturi reuseste sa nu plictiseasca pentru ca dispunerea grafica, dar si gameplay-ul sunt destul de diferite. Cum e si cazul lui Wanted: Dead or a Wild, de la Hacksaw Gaming. Slotul, lansat in 2021, se bazeaza si pe un joc de cuvinte care iti atrage atentia. Si dupa ce intri in el, e usor sa te pierzi printre rotiri. Totul e dispus pe o matrice de tip 5x5, insa platile respecta modelul cluster.

Wild-urile la Wanted: Dead or a Wild se extind si pot cuprinde multiplicatori de pana la 100x. Castigul maxim e de 12.500x miza, motivatie suplimentara, tinand cont ca si volatilitatea e ridicata. Jocul are mai multe functii speciala (unele cu rotiri gratuite), asa ca s-ar putea sa devii confuz pe parcursul rotirilor. Dar la jocuri ca la aparate, tot ceea ce e mai mult e intotdeauna mai bun.

Book of Gems Megaways - Skywind Group

Nu trebuie sa fii un expert in jocuri de cazino pentru a-ti da seama de asemanarile dintre Book of Gems Megaways si Book of Ra Deluxe. In ultima perioada se pare ca fiecare provider vrea un slot de tipul asta, iar Book of Gems Megaways este raspunsul celor de la Skywind Group. Jocul e dispus pe 5 role si 5 randuri, cu 3125 de modalitati de plata. Aici constau diferentele.

In rest, daca ne raportam la gameplay, totul este identic, pana si simbolul expandabil din seventa speciala. Trei simboluri Scatter (Carte) deschis aceasta functie cu rotiri gratuite. Volatilitatea este ridicata, dar RTP-ul e de doar 95%. Din pacate, castigul maxim e de 1.000x miza. 

The Bowery Boys - Hacksaw Gaming

Jocurile inspirate din filme nu mai sunt o raritate la cazinourile online licentiate, iar The Bowery Boys e un titlu pe care poate inca nu l-ai explorat pana acum. Slotul e lansat in 2022 de catre Hacksaw Gaming si se bazeaza pe filmul Martin Scorsese, “Gangs of New York”. The Bowery Boys e intins pe 6 role si 5 randuri, cu un sistem de plata de tip “cascada”. Asta inseamna ca pot forma combinatii castigatoare oriunde pe ecran.

RTP-ul e setat la 96.41%, dar vei observa diferite variatii pentru ca poti cumpara absolut orice functie speciala de la acest joc. Cea mai scumpa este Bowery Savings Bank, la 300x miza. Poti obtine un castig maxim de 10.000x pariul, acesta fiind unul dintre principalele atuuri ale slotului marca Hacksaw Gaming. 

30 Summer Bliss - Amusnet Interactive

Ne-am obisnuit cu sloturile cu fructe de la EGT incat uneori uitam ca providerul bulgar scoate jocuri inspirate de tot felul de tematici. 30 Summer Bliss a vazut “lumina” unui ecran in 2021 si este un joc de vara, relaxant, cu efecte vizuale bune. Nu e chiar top in privinta graficii, insa e mult peste ce propune Amusnet Interactive de obicei. 

Gameplay-ul este unul obisnuit, unde trebuie sa prinzi cel putin trei simboluri Scatter pentru a intra in runda cu 12 rotiri gratuite. “Smecheria” este ca la cinci simboluri Scatter prinzi cea mai buna “speciala”, pentru ca toate simboluri de valoare scazuta (de la 9 la A) dispar de pe ecran. In secventa speciala, cele doua figuri Fata devin Wild-uri, iar toate castigurile se multiplica x2. 30 Summer Bliss este dispus pe 5 role si 3 randuri, cu un total de 30 de linii de plata. RTP-ul e setat la 96.05%, iar volatilitatea este medie. Castigul maxim ce poate fi obtinut e de 6.000x miza/linie.

Combat Masters - Skywind Group

Combat Masters nu este chiar un slot nou, fiind lansat pe piata in 2020, dar are o dinamica interesanta, pe care n-o mai vezi la alte jocuri, nici macar la cele lansate in 2022. Jocul e dispus pe o matrice de tip 7x5, cu plati cluster si un RTP de 96.07%. Nimic extraordinar pana acum, insa partea interesanta este ca la fiecare castig, intalnesti un oponent si ii scazi cate putin din “bara” de sanatate. 

Sunt 17 adversari in total si pentru fiecare oponent invins te asteapta premii extraordinare. Nu foarte mari insa, pentru ca premiul maxim la Combat Masters e de 1.000x miza. Dar doar pentru gameplay si tot merita sa-l incerci.