Winmasters: 25 de RON gratis și o cotă de top pentru ca România să treacă de faza grupelor la EURO 2024

"Tricolorii" au cote de top în oferta Winmasters pentru partidele de la Campionatul European. Cei care mizează pe calificarea în optimile de finală beneficiază de o cotă de 1.62 , iar cei ce aleg pariul pe o eliminare în "sferturi" au la dispoziție o cotă de 7,40.

Nicolae Stanciu, cote egale cu Kvaratskhelia și Laimer pentru a fi numit "Jucătorul turneului"

Mjlocașul român Nicolae Stanciu, care evoluează în Arabia Saudită pentru clubul Damac, este cotat cu cele mai mari șanse printre "tricolori" pentru a fi ales cel mai bun jucător al Campionatului European. Cota sa e 175.00 la Winmasters. Tot cu aceeasi cota au Khvicha Kvaratskhelia, fotbalistul georgian de la Napoli, și Konrad Laimer, jucătorul austriac al lui Bayern München.

De asemenea, în oferta Winmasters avem și alte cote pentru Nicolae Stanciu. Cei care mizează că acesta va oferi cele mai multe pase de gol dintre jucătorii din lotul nostru au la dispoziție o cotă de 4.00 , iar cota pentru a ieși golgheterul "tricolorilor" la turneul final e 8.00 .

Cine va fi golgheterul României?

Conform cotelor Winmasters, Denis Alibec e cel mai periculos om de gol din lotul lui Edi Iordănescu. Atacantul care evoluează la Muaither, în Qatar, are o cotă de 5 5.00 . Următorul în top este Pușcaș, fotbalistul lui Bari, cotat cu 6.50 .

Care sunt predicțiile bookmakerilor pentru România 

Cotele oferite de casele de pariuri oferă indicii despre favoritele turneului final din această vară, dar și despre așteptările detaliate privitoare la fiecare selecționată în parte. Așa cum era de așteptat, "tricolorii" nu sunt printre favoriți, însă un eventual succes al acestora în finala de la Berlin ar fi o lovitură de proporții pentru agențiile de pariuri. Cota pentru a câștiga competiția e 175.00 la Winmasters. Se poate miza și pe adversarul pe care România l-ar întâlni în ultimul act, iar favorită e Anglia, deoarece trupa condusă de Gareth Southgate e cotată cu prima șansă la cucerirea trofeului.

Calificarea României în finală are o cotă de 50.00 , iar calificarea în semifinale e cotată cu 17.50 de Winmasters. Același bookmaker propune o cotă de 5.70 pentru atingerea sferturilor de finală.

În ceea ce privește faza grupelor, Winmasters vine cu pariuri foarte detaliate legate de parcursul echipei noastre. Pentru calificare e propusă o cotă de 1.62 , iar pentru o clasare pe unul dintre primele două locuri avem o cotă de 2.26 . Agenția de pariuri consideră că cel mai probabil e ca Belgia să ocupe locul 1, iar pe poziția a doua să termine Ucraina, variantă ce are cota 3.20 . Însă cei care mizează că românii vor încheia pe doi, după belgieni, au la dispoziție o cotă de 5.00 .

Alte cote pentru România la EURO 2024:

  • Cele mai puține goluri marcate 11.00
  • Cele mai multe goluri primite 15.50
  • Eliminare în faza grupelor 2.18
  • Ultimul loc în grupă 2.95

Oferte de Top Winmasters: 25 de RON gratuit, fără depunere, bonus de 800 de RON și Jetoane de Aur

Dacă nu aveți deja cont la Winmasters, atunci poate că ar fi bine să vă deschideți unul înaintea turneului final din această vară deoarece ofertele acestui bookmaker sunt excepționale.

În primul rând, bonusul de bun-venit e de 100% din valoarea primei depuneri, până la 800 de RON. De asemenea, aveți și un Pariu Gratuit în valoare de 25 de RON care se acordă la înregistrare fără alte condiții de depunere. Singurele obligații sunt cele de a alege cote minime de 1.65 pentru pariurile simple sau combo și rularea de zece ori a bonusului.

Nu în ultimul rând, poate veți dori să profitați de oferta EUROMASTERS OUTRIGHTS, prin care puteți să câștigați bani și Jetoane de Aur. Astfel, trebuie să plasați un pariu cu o miză minimă de 125 RON pe câștigătoarea Euro 2024, iar dacă pierdeți acest pariu, atunci veți primi un pariu gratuit de 5 RON și 5 Jetoane de Aur pentru fiecare gol marcat de echipa pe care ați pariat că va câștiga Campionatul European. În mod logic, premiile vor fi acordate după terminarea turneului final.