Winboss Cazino: Ce aduce nou in industria jocurilor de noroc

Unul dintre cazinourile online care oferă clienților săi o gamă variată de produse interesante, Winboss nu a intrat de foarte mult timp pe piața de jocuri de noroc online. Pe lângă platforma online, cazinoul este disponibil și în format fizic, având câteva locații și în București.

Site-ul este operat și deținut de Boss Online SRL, iar în România activează în baza licenței numărul L1223945W001377, emisă de către Comitetul de Supraveghere din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și este valabilă pentru perioada 01.03.2022 – 29.02.2023, cu posibilitatea de prelungire.

Bonusuri Winboss

Un casino online complet vine și cu un bonus de bun venit extrem de interesant, în valoare de 100% până la 1.000 RON și 100 de Rotiri Gratuite la jocul de păcănele online Shining Crown al furnizorului Amusnet Interactive (EGT). Fiecare dintre rotiri este în valoare de 0.20 RON, cel mai mic pariu al jocului.

Termeni și condiții bonusul de bun venit

 • Promoția se adresează doar clienților noi , care deschid cont nou și efectuează primele 5 depuneri pe platforma Winboss.
 • Se acordă 100% din prima depunere de până la 1.000 RON maxim și 100 de Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown, în valoare de 0.20 RON pentru fiecare rotire în parte.
 • Suma minimă la prima depunere pentru activarea bonusului este de 100 RON.
 • Este nevoie de activarea bonusului de către client. Dacă acesta a omis să facă lucrul acesta, poate solicita prin e-mail, la suport@online.winboss.ro 
 • Pentru deblocarea bonusului este nevoie de un rulaj de 30 X din valoarea cumulată a bonusului primit.
 • Fondurile sumei bonus intră în contul de jucător imediat după depunere și vor fi păstrate în balanță până la finalizarea condițiilor de rulaj.

Roata norocului

Pentru a face lucrurile tot mai interesante, Winboss oferă și posibilitatea de a te bucura de premii atractive. De la rotiri gratuite la 100% bonus la următoarea depunere și nu numai, totul este posibil în secțiunea „Roata Norocului”. La fiecare 500 de rotiri se acordă zilnic o singură rotire, iar cu puțină șansă pot fi câștigate premii interesante, precum:

 • 5, 10, 20, 30, 40, 50 rotiri gratuite
 • Bani bonus 10, 20, 30, 50 RON
 • 100% bonus la următoarea depunere

Modalități de depunere/retragere

Când vine vorba despre metodele de depunere și de retragere, cu siguranță dispune de toate posibilitățile de alimentare a contului tău Winboss. Astfel, contul poate fi încărcat atât prin cardul bancar, portofelul electronic, transfer bancar. 

 • Card bancar: VISA, MasterCard
 • Portofel electronic: Skrill, Neteller
 • Transfer bancar

Retrageri

Operatorul îi asigură pe clienți că face tot ce este posibil pentru a efectua tranzacțiile cât mai rapid posibil. Cel mult 72 de ore se așteaptă pentru ca banii să fie în cont. Pentru ca o retragere să fie disponibilă, este nevoie ca prin metoda respectivă să se efectueze cel puțin o depunere înainte.

Modalități de retragere:

 • Card bancar: VISA, MasterCard
 • Portofel electronic: Skrill, Neteller
 • Transfer bancar

Interfata Winboss

Platforme este foarte ușor de accesat și este pusă la dispoziția jucătorilor pentru a le permite accesul foarte ușor către cele mai populare jocuri și o gamă variată de promoții. Mai mult decât atât, platforma este protejată cu soft-uri de ultimă generație și criptată SLL. Când vine vorba despre interfață, aceasta este foarte ușor de folosit. Fiecare categorie în parte este bine evidențiază.

Sloturi și furnizori Winboss

Dotat din toate punctele de vedere, Winboss oferă o gamă de jocuri extrem de bogată, în special când vine vorba despre jocurile de păcănele online. Există sute de sloturi accesibile pentru pasionați și nu numai. Temele diferite, funcțiile deosebite și toate elementele speciale fac ca aceste jocuri să fie de real interes. EGT, Pragmatic Play, Thunderspin, Play n GO, ELK, GreenTube, Relax Gaming, Big Time Gaming, ReelPlay și alții sunt furnizorii ale căror creații pot fi accesate prin intermediul platformei.

Așadar, cele mai populare jocuri de păcănele online sunt disponibile 24 de ore 24, 7 zile din 7. The Dog House Megaways este unul dintre cele mai cunoscute sloturi din portofoliul Pragmatic Play și unde funcția specială se poate activa contracost. Mai mult decât atât, EGT nu se lasă mai prejos și oferă jocuri precum Burning Hot, Shining Crown și multe altele, unde surprinde prin grafica superioară și pariurile nenumărate, destinate tuturor tipurilor de jucători.

Live Cazino Winboss

Considerat un cazino care se respectă din toate punctele de vedere, Winboss este locul unde pasionații de live cazino sunt așteptați să își încerce norocul la peste 40 de mese disponibile. Baccarat, Ruletă, Blackjack, toate sub diferite variante sunt accesibile alături de dealeri live și jucători din întreaga țară. Practic, trăiești aceeași atmosferă precum într-un cazino fizic al unui hotel de cinci stele, diferența fiind că poți sta direct acasă, pe fotoliu și să pariezi pe jocul tău preferat.

Blacjack este unul dintre cele mai populare și totodată cele mai vechi jocuri destinate jucătorilor de cazino live. Astfel, operatorul s-a conformat și conștient de potențialul lui, a decis să deschidă nenumărate mese, cu mize de intrare diferite, unde să te alături dealerilor simpatici. Mizele minime pot fi de la câțiva bani și până la ordinul sutelor de lei.

Avantaje și dezavantaje Winboss

Faptul că există nenumărate promoții și distribuția categoriile pe platformă sunt printre avantajele de care jucătorii Winboss trebuie să se bucure. Există și mici dezavantaje, cum ar fi că nu sunt prezenți chiar toți furnizorii, dar lucrul acesta nu constituie o mare problemă, având în vedere că cei mai populari dezvoltatori și ale lor jocuri fac parte din ofertă.

Aplicații pe mobil Winboss

În prezent se lucrează la dezvoltarea unei aplicații pentru dispozitivele mobile.

Relații cu clienții Winboss și securitate

Nelămuririle și micile probleme pot fi oricând rezolvate în doar câteva minute și totul datorită departamentului de relații cu clienții. Live Chat-ul permite alăturarea într-o fereastră cu unul dintre operatorii specializați în (depuneri/retrageri, bonusuri, probleme tehnice). 

Securitatea este asigurată și îți vei da seama de lucrul acesta încă din start. Ești atenționat de faptul că programe de ultimă generație protejează clienții de eventualele atacuri și încercări de fraudă. Informațiile furnizate sunt criptate de așa manieră încât nimeni nu poate ajunge la ele.

Potențialul de câștig

Gama variată de produse înseamnă și jocuri cu potențial foarte mare de câștig și aici trebuie menționate sloturile care rulează cu motorul Megaways. Pe de altă parte, există și jocuri al căror indice de câștig (RTP) este sub media industriei, dar este ceva normal. Când rezumăm discuția strict la jocurile de live cazino, acolo nu este vorba doar strict de noroc, ci pot fi implementate strategii, sisteme special concepute pentru a reduce șansa cazinoului de a câștiga în fața jucătorului.

Părerile clienților

Trebuie să recunosc că nu am găsit foarte multe păreri, asta și pentru că vorbim despre Winboss care nu este extrem de urmărit pe rețelele de socializare. Se pune foarte mult accentul pe alte lucruri, în special pe platformă, dar puținele păreri pe care le-am găsit au fost pozitive. Clienții sunt mulțumiți de ofertă, de sloturile pe care le gasesc aici, asa ca incheiem acest articol despre Winboss într-o notă pozitivă.