Wimbledon iti aduce in fiecare zi un freebet de 50 RON

Va reusi Simona Halep sa isi imbunateasca sau macar sa isi egaleze cea mai buna performanta de la Wimbledon, care consta in atingerea unei semifinale? Va izbuti Roger Federer sa castige titlul sau de Grand Slam cu numarul 20 si al noualea de la Wimbledon la varsta de 37 ani? La aceste intrebari vom afla raspunsul in urmatoarele zile. Si pentru a face plasatul pariurilor pe acest turneu de Grand Slam mai atragator, casa de pariuri Netbet iti ofera in fiecare zi a turneului, pana pe 14 iulie, sansa de a obtine un freebet in valoare de 50 lei.

Obtine freebetul in fiecare zi >>>

5d208163669b0_1562411363.jpg

Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Netbet este eligibil la promotie, pentru a participa nefiind necesara optarea. Trebuie doar sa iti alegi cel putin un meci de pe tabloul de simplu masculin si/sau feminin de la Wimbledon si sa plasezi un pariu pe el. Atentie, meciurile de dublu nu se iau in calcul la promotie. Miza minima este 100 lei, iar cota minima 1.5.

Despre recompense

In fiecare zi in care vei indeplini aceasta cerinta vei obtine un freebet de 50 lei. Vei castiga zilnic 50 RON freebet la Wimbledon indiferent daca pariul tau este castigator sau nu. Acesta va fi creditat in maxim 30 minute de la plasarea pariului, trebuind pariat live in cel mult 24 ore de la creditare pe un meci de pe tabloul de simplu de la Wimbledon.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe un meci de pe tabloul de simplu de la Wimbledon
  • Miza minima a unui pariu este 100 lei, iar cota minima 1.5
  • Pentru fiecare zi in care vei face asta, in maxim 30 minute de la pariere ti se va credita un freebet de 50 lei
  • Freebetul trebuie pariat in cel mult 24 ore pe un meci live de pe tabloul de simplu de la Wimbledon

Obtine freebetul in fiecare zi >>>