Weekendul 6-7 noiembrie ne rasfata cu 10 derbyuri europene

In primul weekend al lunii noiembrie ne vom putea delecta cu 10 meciuri foarte interesante din ligile europene. Sambata avem un program mai lejer, partea serioasa venind duminica, zi in care ne asteapta 7 meciuri incandescente. Sase dintre aceste derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie vin din campionatele de top. Doar doua din aceste 10 partide incep dupa ora 19:30.

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - Manchester United vs Manchester City (6 noiembrie, 14:30)

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale weekendului va avea loc intre cele doua formatii din Manchester. City este campioana actuala, luand 3 din ultimele 4 campionate, in vreme ce United nu a mai luat titlul din sezonul 2010-2011. Acum “cetatenii” ocupa locul 3, iar “diavolii rosii” locul 5, diferenta dintre cele doua fiind de 3 puncte.

Manchester United se impunea o singura data in precedentele 6 intalniri directe de pe teren propriu din campionat. Sezonul trecut se inregistra o remiza alba. Acum Manchester City este favorita, avand cota 1.65 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro la victorie, fata de 4.80 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro a gazdelor.

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - Bayern Munchen vs Freiburg (6 noiembrie, 16:30)

Bavarezii intalnesc in aceasta runda surpriza placuta de pana acum a Bundesligii, care e neinvinsa. Bavarezii sunt pe primul loc, insa au dificultati in a se desprinde de restul echipelor. Freiburg se afla pe pozitia a treia, diferenta dintre ele fiind de doar 3 puncte.

Bayern Munchen are 16 victorii din precedentele 17 intalniri directe de pe teren propriu. Sezonul trecut se impunea insa doar cu 2-1. Bavarezii sunt favoriti clari, avand cota 1.18 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro la victorie, Freiburg fiind cotata cu 12.50 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - Leipzig vs Dortmund (6 noiembrie, 19:30)

Ramanem in Bundesliga, unde in aceeasi zi Leipzig va primi vizita celor de la Dortmund. Oaspetii ocupa pozitia secunda, la doar un punct in spatele liderului Bayern Munchen. De cealalta parte, vice-campioana sezonului trecut ocupa acum abia pozitia a opta, diferenta fata de pozitia a patra fiind de doar doua puncte.

Dortmund se impunea in cele mai recente 3 intalniri directe de campionat din deplasare, in ultimele doua editii castigand chiar la doua goluri diferenta. Gazdele sunt favorite aici, fiind cotate cu 1.93 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro la victorie, fata de cota 3.60 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro a oaspetilor.

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - Club Brugge vs Standard Liege (7 noiembrie, 14:30)

Primul meci tare de duminica va avea loc in Belgia, intre Club Brugge si Standard Liege. Gazdele cucereau titlul in 3 din precedentele 4 editii, ultmul titlul al lui Standard avand loc in urma cu mai bine de 10 ani. Acum Club Brugge ocupa pozitia a doua dupa 13 etape, iar Standard Liege se afla pe locul 12. 

Ultima oara cand Standard Liege se impunea in deplasare in fata lui Club Brugge se intampla in sezonul 2012-2013. Editia trecuta Club Brugge se impunea cu 3-1, dupa ce Standard Liege deschidea scorul. Aici formatia gazda este favorita clara, avand cota 1.31 Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro la victorie, fata de 8.00 Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro a oaspetilor.

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - Feyenoord vs Alkmaar (7 noiembrie, 17:45)

Derbyul din aceasta etapa de Eredivisie va avea loc intre Feyenoord si Alkmaar. Feyenoord castiga ultimul titlu in 2016-2017, iar Alkmaar in 2008-2009. Sezonul trecut Feyenoord incheia pe locul 5, iar Alkmaar pe 3. Acum Feyenoord se afla pe pozitia a patra, iar Alkmaar abia pe 10.

Feyenoord se impunea in 4 din precedentele 6 intalniri directe de campIonat de pe teren propriu, insa Alkmaar castiga ultimele doua. Sezonul trecut Alkmaar se impunea cu 3-2. Acum gazdele sunt favorite, avand cota 1.90 Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro la victorie, fata de 3.50 Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro a oaspetilor. 

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - Spartak Moscova vs Lokomotiv Moscova (7 noiembrie, 18:00)

Derbyul acestei runde va avea loc intre ultimele doua campioane in afara celor de la Zenit, care au luat titlul in ultimele 3 sezoane. Sezonul trecut Spartak a incheiat pe pozitia a doua, la 1 punct in fata lui Lokomotiv. Acum Spartak Moscova se afla abia pe pozitia a noua, in vreme ce Lokomotiv e pe locul 2.

Spartak invingea de doua ori, obtinand o remiza in ultimele 3 partide de pe teren propriu din campionat. Sezonul trecut se impunea cu 2-1, dupa ce Lokomotiv conducea la pauza. Acum gazdele sunt favorite, fiind cotate cu 2.15 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro la victorie, iar oaspetii cu 3.05 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - West Ham vs Liverpool (7 noiembrie, 18:30)

Unul dintre cele mai interesante meciuri de Premier League din aceasta runda va avea loc intre West Ham si Liverpool. “Ciocanarii” se afla pe locul 4 in acest moment, iar “cormoranii” pe 2, neavand vreo infrangere. Diferenta dintre cele doua este de doar doua puncte.

West Ham obtinea un singur punct in precedentele 5 partide directe de pe teren propriu. Sezonul trecut Liverpool se impunea cu 3-1, scorul fiind deschis abia in minutul 57. Acum “cormoranii” pleaca favoriti, avand cota 1.76 Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro la victorie, fata de 4.38 Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro a gazdelor.

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - Panathinaikos vs PAOK Salonic (7 noiembrie, 19:30)

Chiar daca nu a mai castigat titlul de mult timp, Panathinaikos ramane un nume mare in fotbalul grecesc. In sezonul 2009-2010 castiga Panathinaikos ultimul titlu, iar adversara in 2018-2019, cu Razvan Lucescu pe banca. Acum PAOK ocupa pozitia secunda dupa 8 etape, in vreme ce Panathinaikos se afla pe 5.

Panathinaikos se impunea in ultimele doua intalniri directe de pe teren propriu din campionat, sezonul trecut castigand cu 3-0. Acum PAOK porneste usor favorita, fiind cotata cu 2.45 Logoul casei de pariuri Winbet - legalbet.ro la victorie, in vreme ce Panathinaikos are cota 2.85 Logoul casei de pariuri Winbet - legalbet.ro

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - AC Milan vs Inter (7 noiembrie, 21:45)

Derbyul din Serie A in aceasta etapa va avea loc intre primele doua formatii de sezonul trecut. Acum Inter se afla pe pozitia a treia, in vreme ce “diavolii” ocupa locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Napoli. Cele doua pierdeau doar doua puncte pana acum in campionat.

AC Milan nu castiga precedentele 5 intalniri directe de campionat in care ea gazduia meciul. In ultimele 3 astfel de partide Inter se impunea. Acum Inter este favorita, avand cota 2.25 Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro la victorie, fata de 3.15 Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro a gazdelor.

Derbyuri europene in weekendul 6-7 noiembrie - Benfica vs Braga (7 noiembrie, 23:15)

Ultima partida interesanta a acestui weekend va avea loc in Portugalia, unde Benfica va primi vizita Bragai. Cele doua sunt vecine de clasament acum, Benfica aflandu-se pe pozita a treia, iar Braga pe 4. Aceleasi pozitii, in aceeasi ordine, ocupau cele doua si sezonul trecut. In urma cu doua editii Benfica termina a doua, iar Braga a treia. Acum 3 editii Benfica se impunea, Braga incheind pe locul 4.

In mod aparent surprinzator, Braga se impunea in precedentele doua intalniri directe de campionat din deplasare. Editia trecuta se impunea cu 3-2, dupa ce la un moment dat conducea cu 3-0. Acum Benfica este favorita, avand cota 1.60 Logoul casei de pariuri Baumbet - legalbet.ro la victorie, fata de 5.50 Logoul casei de pariuri Baumbet - legalbet.ro a Bragai.