Weekendul 27-28 noiembrie ne asteapta cu 10 derbyuri europene

Acest weekend va incepe timid din punct de vedere al derbyurilor europene, sambata disputandu-se doar 3 meciuri. Duminica vom putea vedea insa nu mai putin de 7 derbyuri, plus meciul din Liga 1 dintre Universitatea Craiova si FCSB. Dintre aceste derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie vor fi cate doua in mai multe campionate de top. Vom asista insa si la meciuri din Belgia si Rusia.

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Wolfsburg vs Dortmund (27 noiembrie, 16:30)

Ambele formatii se afla in acest moment in grupele Champions League, Dortmund urmand sa continue in primavara Europa League. Pentru Wolfsburg mai sunt inca sanse de calificare in optimile Champions League. In Bundesliga Dortmund se afla pe pozitia secunda, la un punct in spatele liderului. Wolfsburg se afla pe locul 6, insa la doar doua puncte de locul 3.

Dortmund se impunea in ultimele 6 intalniri directe din deplasare, interval in care marca 15 goluri, primind doua. Unul dintre ele venea din penalty, in prelungirile partidei. De consemnat ca Dortmund are insa multi indisponibili acum. Cu toate acestea, Dortmund porneste usor favorita, avand cota 2.49 Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro la victorie, fata de 2.79 Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro a gazdelor. 

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Juventus vs Atalanta (27 noiembrie, 19:00)

Juventus se afla pe a opta pozitie in acest moment, insa la doar un punct in spatele locului 5, venind dupa doua victorii in care nu a primit gol. De cealalta parte, Atalanta ocupa pozitia a patra, la trei puncte in spatele locului 3 si la 3 puncte in fata locului 5.

Ultimele 3 intalniri directe din campionat cu Juventus ca gazda se incheiau la egalitate. Ultima oara Atalanta castiga pe terenul Juventusului in 1989. De atunci se mai disputau 24 meciuri in campionat. Acum Juventus este favorita, fiind cotata cu 2.17 Logoul casei de pariuri Winbet - legalbet.ro la victorie, iar oaspetii cu 3.25 Logoul casei de pariuri Winbet - legalbet.ro

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Villarreal vs Barcelona (27 noiembrie, 22:00)

Primul meci al lui Xavi pe banca Bacelonei a insemnat si prima victorie, chiar daca nu fara emotii. La mijlocul saptamanii insa, Barcelona obtinea doar o remiza alba cu Benfica, in Champions League, nefiind calificata inca in primavara europeana. In campionat Barcelona se afla pe locul 7 inaintea acestei runde. De cealalta parte, Villarreal ocupa locul 12, nici ea nefiind calificata inca in optimile Champions League.

Barcelona obtinea 3 victorii si o remiza in ultimele 4 intalniri directe din deplasare. De altfel, Villarreal nu mai castiga in intalnirile directe de pe teren propriu din 2007. Acum partida este una foarte echilibrata, Barcelona avand cota 2.65 Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro la victorie, iar Villarreal cota 2.70 Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Genk vs Club Brugge (28 noiembrie, 14:30)

Primul meci tare de duminica se va disputa in Belgia, intre Genk si Club Brugge. Cele doua incheiau la egalitate de puncte pe primele doua pozitii sezonul trecut, dupa un play-off destul de slab al lui Club Brugge. Pana la urma, Club Brugge a fost cea care a obtinut titlul. Acum Brugge este pe pozitia a treia, la egalitate de puncte cu locul secund, in vreme ce Genk se afla pe locul 8. Diferenta dintre cele doua este de doar 6 puncte.

Fiecare echipa obtinea doua victorii in ultimele 4 intalniri directe cu Genk ca gazda. Sezonul trecut Genk se impunea cu 3-0. Acum Club Brugge este favorita, avand cota 2.22 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro la victorie, fata de 3.05 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro a oaspetilor.

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Manchester City vs West Ham (28 noiembrie, 16:00)

Primul derby din aceasta runda de Premier League se va desfasura intre Manchester City si West Ham. “Cetatenii” se afla pe locul 2, iar “ciocanarii” pe 4, diferenta dintre cele doua fiind de 3 puncte. Daca Manchester City devenea campioana sezonul trecut, West Ham termina pe 6.

Manchester City se impunea in precedentele 5 intalniri directe de campionat de pe teren propriu. Sezonul trecut castiga doar cu 2-1. Acum City este favorita clara, avand cota 1.31 Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro la victorie, fata de 9.60 Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro a oaspetilor.

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Chelsea vs Manchester United (28 noiembrie, 18:30)

Runda de Premier League se va incheia cu derbyul dintre Chelsea si Manchester United. Chelsea este lider, in vreme ce Solskjaer a adus-o pe Manchester United pe pozitia a opta. Norvegianul a fost demis runda trecuta, iar asta s-a tradus printr-o victorie in Champions League, in deplasare cu Villarreal. Acum suntem curiosi cum se va descurca managerul interimar si in derbyul de Premier League.

Doua victorii si o remiza este bilantul lui Manchester United in precedentele 3 intalniri directe de Premier League din deplasare. Remiza avea loc sezonul trecut. Acum Chelsea este favorita, avand cota 1.58 Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro la victorie, fata de 6.10 Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro a “diavolilor rosii”.

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Leipzig vs Leverkusen (28 noiembrie, 18:30)

In aceasta runda de Bundesliga Leipzig va primi vizita celor de la Leverkusen. Daca Leipzig este vice-campioana Germaniei, Leverkusen a incheiat sezonul trecut pe locul 6. Inaintea acestei runde Leverkusen era pe 4, iar Leipzig pe 7, diferenta dintre ele fiind de 3 puncte.

Trei victorii are Leipzig in cele 5 intalniri directe de pe teren propriu. Sezonul trecut aceasta se impunea cu 1-0. Desi are destule absente acum, Leipzig porneste favorita, avand cota 1.90 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro la victorie, fata de 3.90 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro a oaspetilor.

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - CSKA Moscova vs Zenit (28 noiembrie, 19:00)

Aceasta etapa din Rusa va gazdui derbyul dintre CSKA Moscova si Zenit. Oapetii sunt castigatorii ultimelor 3 sezoane, acum aflandu-se pe primul loc, la 4 puncte in fata pozitiei secunde. CSKA Moscova este pe 6, la doar 3 puncte in spatele pozitiei a treia. Sezonul trecut CSKA incheia pe 6, nereusind sa prinda vreo cupa europeana.

Zenit castiga in ultimele doua sezoane in intalnirile directe din deplasare. Acum doua editii se impunea cu 4-0, iar editia trecuta cu 3-2. Acum Zenit este favorita, cotata fiind 1.88 Logoul casei de pariuri Baumbet - legalbet.ro cu la victorie, in vreme ce gazdele au cota 3.80 Logoul casei de pariuri Baumbet - legalbet.ro

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Universitatea Craiova vs FCSB (28 noiembrie, 20:30) 

Ultima oara cand FCSB cucerea titlul in Liga 1 se intampla in sezonul 2014-2015. Acum se afla pe locul secund, la 8 puncte in spatele liderului. De cealalta parte, craiovenii ocupa a treia pozitie, venind dupa doua infrangeri. 

Doua victorii obtinea fiecare echipa in ultimele 4 intalniri directe de pe Ion Oblemenco. Sezonul trecut craiovenii se impuneau cu 2-0, desi jucau in inferioritate numerica mai bine de jumatate de ora. Acum oltenii sunt favoriti, avand cota 2.33 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro la victorie, fata de 3.05 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro a oaspetilor.

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Napoli vs Lazio (28 noiembrie, 21:45)

Etapa cu numarul 14 din Serie A se va incheia cu derbyul dintre Napoli si Lazio. Napoletanii se afla pe primul loc, la egalitate de puncte cu a doua pozitie, runda trecuta suferind prima infrangere din campionat. De cealalta parte, Lazio este pe locul 6.

Napoli se impunea in cele mai recente 4 intalniri directe din Serie A de pe teren propriu. Sezonul trecut castiga cu 5-2, in minutul 12 conducand deja cu 2-0. Acum Napoli este favorita, cu toate ca are multi indisponibili, avand cota 1.78 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro la victorie, fata de 4.20 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro a oaspetilor.

Derbyuri europene in weekendul 27-28 noiembrie - Real Madrid vs Sevilla (28 noiembrie, 22:00)

Weekendul se va incheia cu derbyul din La Liga dintre Real Madrid si Sevilla, formatii aflate pe primul loc, respectiv pe ultima treapta a podiumului. Diferenta dintre cele doua este de doar doua puncte. La mijlocul saptamanii Real Madrid se deplasa in Republica Moldova, pentru meciul de Champions League cu Sheriff, in vreme ce Sevilla juca pe teren propriu.

Real Madrid a obtinut 11 victorii din cele mai recente 12 intalniri directe din campionat de pe teren propriu. Singura remiza din acest interval venea sezonul trecut. cand se dadeau 4 goluri. Eden Hazard marca golul egalizator pentru Real Madrid in prelungirile partidei. Acum “galacticii” pornesc favoriti, avand cota 1.64 Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro la victorie, fata de 6.75 Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro a oaspetilor.