Washington Capitals - Pittsburgh Penguins, al doilea meci al seriei

Va recomand la acest meci sa mizati pe victoria lui Pittsburgh Penguins, inclusiv prelungirile, la o cota de 2.00 oferita de Netbet

 

Pittsburgh a aratat in primul meci o forta ofensiva foarte mare, avand 45 de suturi pe poarta aparata foarte bine de Braden Holtby, spre deosebire de Washington care a avut cu 10 mai putine, insa a fost si echipa mai norocoasa, la 2 dintre cele 4 goluri. De aceasta data ma astept la o eficienta mult mai mare in atac pentru Crosby & Co., dar si o inspiratie mai mare pentru goaltenderul lui Pittsburgh, tanarul Matt Murray, care a fost imperial in cele 3 meciuri jucate de el in runda 1 a playoff-ului impotriva lui New York Rangers, toate castigate si cu un total de doar 4 goluri primite.

 

Ma astept ca fundasul finlandez al lui Pittsburgh, Olli Maatta, sa fie responsabilizat mai bine de catre antrenorul Mike Sullivan si sa nu mai repete greselile din primul meci, unul deloc grozav pentru el. 

 

Mizez pe un meci dominat din nou de oaspeti pe partea ofensiva, cu o determinare foarte mare pentru a castiga si a egala situatia la general, deoarece un 2-0 pentru Capitals dupa primele 2 meciuri ar fi un rezultat foarte greu de gestionat si de recuperat.