"Viola" împotriva "Nerazzurri-lor" !

AC Fiorentina

Gazdele vin dupa o infrangere suferita pe teren propriu in fata lui Empoli (1-2), astfel pierzand locul 4. Formatia pregatita de Paulo Sousa va incepe puternic acest meci, deoarece isi doresc foarte mult sa termine pe un loc ce ii duce in cupele europene.

In ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu, Viola a marcat de 5 ori si a obtinut 7 puncte din 12 posibile, dar a si primit 4 goluri, ceea ce inseamna ca acest teren nu este strain de goluri.

Inter Milano

Oaspetii se afla intr-o forma mai slaba, deoarece nu au reusit sa obtina cele 3 puncte in ultimele 4 meciuri disputate in campionat, acestia au acumulat doua puncte din 12 posibile. Weekend-ul trecut au primit vizita celor de la AC Milan, dar norocul nu a fost de partea lor, tinand cont ca puteau sa obtina victoria si un loc european in ultimele minute (2-2).

Baietii lui Stefano Pioli se lupta pentru a prinde un loc in primele 6 clasate din Serie A. Oare se anunta o victorie in deplasare ? In ultimele 5 partide disputate in deplasare, Nerazzurri au marcat 9 goluri si au obtinut 7 puncte din 12 posibile, dar au si primit 6 goluri. Din ultima deplasare au plecat invinsi, aceasta venind pe terenul lui Crotone (2-1).


Pont: Ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri @ 1.70