Viitorul - Steaua . Nu poti rata o asa cota.....

....pentru victoria Stelei cum foarte lume se asteapta. Relatiile de rudenie, "omenia" din 2013 pare ca nu se mai opreste. De la acea "omenie" Steaua a castigat toate meciurile directe cu Viitorul,

Am ajuns la mult asteptatul meci dintre Viitorul si Steaua din playoff. Acest prim meci se va juca la Ovidiu si cu siguranta stadionul va fi plin. Desi la Bucuresti echipa este parasita de suporteri, in tara pe unde joaca Steaua Bucuresti strange publicul la stadion si umple stadionul. In acest moment Steaua este pe primul loc cu 27 de puncte, iar Viitorul este pe locul secund. Cele doua echipe sunt despartite de golaveraj, Steaua are +2, iar Viitorul are 0 la golaveraj, dupa 0-0 acasa cu Dinamo in prima etapa de playoff.
 

Steaua Bucuresti a jucat prost in acest an. Echipa a castigat doar doua meciuri, cu Craiova la Severin, si cu CFR Cluj in prima etapa din playoff. Viitorul a jucat mai bine in 2017, insa pe finalul sezonului regulat echipa a inceput sa o lase mai moale. Sper ca Viitorul totusi sa faca o figura mai frumoasa decat sezonul trecut in playoff. Sezonul trecut echipa a castigat un singur meci, 6-1 cu ASA Targu Mures, o echipa care incepuse de atunci sa se afunde in mocirla. Viitorul a pierdut nu mai putin de sase meciuri in playoff, si a remizat de trei ori. Nu spun ca nu ar putea sa "repete" performanta de anul trecut, insa niciodata nu e bine sa spui niciodata. Steaua sta bine in meciurile cu Viitorul. In cinci sezoane cele doua echipe s-au intalnit de 13 ori. Primul meci direct a fost castigat de Steaua, 4-0 in deplasare, insa apoi a fost o omenie pe care toata lumea a vazut-o dinainte sa inceapa meciul retur. Viitorul avea nevoie de trei puncte pentru ca echipa sa ramana in Liga 1. Insa juca la Bucuresti. Totusi omenia dintre Hagi si Becali, dintre nas si fin, s-a vazut la finalul meciului. Viitorul a castigat cu 5-2, iar ca sa inchida gurile mai multor oameni, Dinamo a intrat si ea in jocul celor doua si a trantit meciul cu Viitorul. Dinamo a pierdut cu 2-3, Dinamo nu mai avea nevoie de puncte, era iesita din lupta pentru cupele europene. De la acel meci cu cantec au urmat 11 meciuri directe, toate castigate de Steaua, fie la Ovidiu, fie la Bucuresti, fie pe la Chiajna, pe unde a mai jucat echipa lui Hagi. Indiferent ca s-a jucat in Liga 1 sau in Cupa, Steaua a iesit mereu castigatoare. Omenia aceea trebuia intoarsa cumva. 
 

Viitorul va juca acest meci cu casa inchisa, s-au vandut toate biletele. Parerile din fotbal sunt impartite. Fostul presedinte al LPF Dragomir a spus ca va castiga Viitorul. Insa Hagi are un lot de jucatori tineri. Este adevarat ca alearga mult acesti pusti, insa jucatorii de la Steaua sunt mult mai experimentati. Viitorul joaca mult mai slab de la plecarea lui Marin Razvan la Standard Liege. Nu credeam ca aceasta echipa poate sta intr-un jucator, insa se pare ca ceva s-a stricat in angrenajul echipei de la plecarea lui. Este greu pentru Viitorul in acest meci, va fi greu si in lupta cu echipele Astra, CFR, si poate chiar si cu Craiova. S-a vazut ca si Dinamo cu toate problemele pe care le-a avut de-a lungul sezonului a reusit sa o tina in sah pe Viitorul chiar la ea acasa. E drept totusi ca Dinamo joaca altceva de la venirea lui Contra. Viitorul lui Hagi este in lot complet pentru acest meci. Doar atacantul Nimely va absenta, accidentat. Insa Hagi s-a obisnuit cu absent sa. Hagi isi doreste titlul, insa chiar si el a recunoscut ca echipele din playoff sunt apropiate valoric. El se bazeaza mult pe noroc in meciul cu Steaua. Spera la un rezultat norocos.

Parerea mea este ca se va pastra traditia si in acest an la meciurile dintre Viitorul si Steaua. 

Voi miza pe victorie Steaua, cota 2.25 la NetBet. Cota este in scadere, si posibil sa mai scada pana la ora meciului.