Victoria Plzen - Ludogoret

Vor reusi cehii sa revina in cursa pentru calificare in grupele Ligii Campionilor? Majoritatea oamenilor par a fi de parere ca Victoria poate obtine un rezultat pozitiv, insa pentru a se califica, va fi nevoie de mult mai mult. Dupa cum stii, Victoria nu s-a descurcat foarte bine in Bulgaria in urma cu o saptamana, incasand doua goluri fara a marca vreunul. Pentru a avea vreo sansa acum, apararea ceha trebuie sa se descurce mult mai bine si nu trebuie sa le permita bulgarilor sa-si creeze ocazii.

Ce-i drept, triumful bulgarilor probabil nu a fost atat de clar precum am fi tentati sa credem la prima vedere. Ludogoret nu a reusit sa treaca de fundasii cehi pana in minutul 51, atunci cand unul dintre acestia din urma a comis un fault in propriul careu, dandu-i ocazia lui Moti de a marca din penalty. Dupa aceea, gazdele au prins curaj, iar dupa doar 12 minute si-au dublat avantajul, mizand si pe lipsa de incredere afisata de adversarii lor.

In ceea ce priveste lotul Victoriei Plzen, singura absenta notabila pare a fi cea a lui Marian Cisovski, acesta fiind accidentat inca de la inceputul sezonului.

Cat despre bulgari, sunt sanse mari sa vedem inca o data un joc bazat pe contraatac. In tur. acestia au stiut exact ce trebuie sa faca de fiecare data cu mingea, iar coeziunea dintre jucatori a dat nastere unor faze de atac extrem de periculoase. In campionat, Ludogoret s-a descurcat relativ bine pana acum, castigand doua partide si pierzand una. Din pacate, infrangerea a venit tocmai intr-un derby cu cei de la Levski Sofia.
 

Pariere pe Victoria Plzen - Ludogoret


Victoria nu a fost niciodata o echipa care sa obtin rezultate mari in deplasare, iar din aceasta cauza, nu trebuie sa le subestimam sansele in acest meci. Bulgarii sunt in mod clar favoriti la calificare, dar sunt de parere ca Plzen are prima sansa in urmatorul meci, fiind cotata cu 2.05 la Unibet.