Victoria FCSB contra Poli Iasi este cotata cu 60

In ultimul sau meci al toamnei, FCSB are o misiune usoara, la prima vedere, deplasandu-se in Moldova pentru partida cu Poli Iasi, ocupanta locului 11. In tur FCSB s-a distrat, impunandu-se cu 4-0. Oare asa se  va intampla si acum? Casa de pariuri Betfair ofera cota 60.0 ca elevii antrenati de Nicolae Dica sa castige in fata celor de la Poli Iasi.


Incepe cu dreptul aventura la Betfair >>>Ce trebuie sa fac?

Vei fi eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (duminica, 20:30) introducand codul ZFBNGT. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia FCSB se va impune in partida cu Poli Iasi. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Victoria FCSB contra Poli Iasi este cotata cu 60, asta insemnand ca in cazul unui succes al „ros-albastrilor” vei castiga 300 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul de 295 lei il vei primi in cel mult 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. Pe o cota minima de 1.2 trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:30, introducand codul ZFBNGT
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida cu Poli Iasi
  • Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune miza iti va fi rambursata cash, in vreme ce restul pana la 300 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul la o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook


Incepe cu dreptul aventura la Betfair >>>