Victoria CFR Cluj cu Dudelange iti aduce 200 RON freebet


Desi casele de pariuri prevad o partida echilibrata diseara in prima mansa a play-offului Europa League, refuzam sa credem ca CFR Cluj, campioana si liderul la zi din Liga I, se va impiedica de Dudelange. Este adevarat, formatia luxemburgheza a eliminat-o pe Legia Varsovia in turul III preliminar, insa in campionat nu merge deloc bine. Asadar, in mod normal ardelenii ar trebui sa castige diseara, tu putand profita de cota 10.0 ca asta sa se intample, cota oferita de casa de pariuri Sportingbet.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Sportingbet pana la ora meciului (joi, 21:00) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un prim depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la CFR Cluj in partida din prima mansa a play-offului Europa League. Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.00.


Despre recompensa

Victoria CFR Cluj cu Dudelange iti aduce 200 RON freebet, in cazul in care aceasta se va impune in Luxemburg, iar tu vei miza 10 lei, urmand a primi cash instant castigul conform cotei marite (20 lei), pentru ca restul de 180 lei sa il obtii tot instant sub forma de freebet. In termen de 3 zile de la creditare trebuie pariat freebetul la orice cota si pe orice eveniment sportiv doresti.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul CFR Cluj in partida cu Dudelange
  • Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca ardeleni vor invinge ti se va credita cash castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la maxim 200 lei il vei primi instant ca freebet
  • In termen de 3 zile de la creditare trebuie plasat freebetul


external linkLink-uri externe interzise