Vfb Stutttgart - St. Pauli

Avem aici doua echipe care au jucat in trecut in primul esalon din Germania si care spera acum sa revina in elita fotbalului din tara respectiva. Stuttgart, de exemplu, se numara chiar printre echipele retrogradate de curand, in urma unui sezon 2015-2016 mai mult sau mai putin dezastruos. De cealalta parte, St. Pauli se lupta sa revina in Bundesliga de ceva vreme, insa nu a avut succes pana acum.

 

In ultimul sezon, in conditiile in care primele doua locuri din divizia secunda garanteaza promovarea, St.Pauli s-a clasat pe locul 4. Rrebuie, insa, sa mentionam faptul ca echipa s-a aflat la nu mai putin de 14 puncte in spatele lui RB Leipzig, ocupanta locului 2. Stuttgart, de cealalta parte, a retrogradat in din cauza unui final de sezon oribil, in care nu a castigat niciuna din ultimele 9 partide si a pierdut nu mai putin de 7. Mai mult decat atat, ultimele 6 meciuri au reprezentat infrangeri pentru svabi.

 

In ciuda acestora lucruri, este important de stiut ca Stuttgart a castigat toate intalnirile cu St. Pauli de pana acum. Au fost, mai exact, 5 intalniri directe, iar svabii s-au impus de fiecare data. Ultimul meci dintre cele doua echipe a avut loc in Cupa Germaniei in anul 2012 si s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru Stuttgart.

 

Cat despre lot, Stuttgart a pierdut o mare parte din jucatori in urma retrogradarii, printre care se numara si Anotnio Rudiger. Din aceasta cauza, echipa a fost extrem de activa pe piata de transferuri in aceasta vara, aducand numerosi jucatori de la alte echipe dar si promovand tineri din cadrul propriei academii. In meciul cu St. Pauli, svabii se pare ca nu se vor putea baza pe Kevin Groskreutz.

 

Pariere

 

In perioada de pregatire, St. Pauli a reusit sa faca un meci bun in fata celor de la Sevilla, insa a fost invinsa cu 2-1. Sunt de parere ca sectorul ofensiv va avea de suferit, din cauza plecarii celui mai bun atacant al echipei, Marc Rzatkowski, iar Stuttgart, in vederea unei promovari, va fi extrem de motivata. In aceste conditii, merita sa pariezi pe victoria svabilor, beneficiind de cota de 1.75 de la Unibet.