Accidentarea la pulpa stanga inca o afecteaza pe Venus Williams

2006 a fost ultimul an in care Venus Williams a reusit sa ajunga in sferturile de finala de la Roland Garros. Americanca a reusit de curand sa ajunga pentru prima oara dupa 2010 in optimile competitiei, iar acum vrea sa continue parcursul de exceptie si in meciul cu Timea Bacsinszky.

 

In anul 2015, Williams, care este acum in varsta de 36 de ani, a reusit sa se impuna in cadrul turneelor de la Auckland, Wuhan si Zhuhai. Pana acum, 2016 nu a fost la fel de bun precum ar fi sperat ea, insa Roland Garros ar putea fi ocazia ei de a se razbuna pentru unele dintre insuccesele de pana acum.

 

Din pacate pentru ea, accidentarea la coapsa stanga inca o afecteaza, iar unii sustin ca este doar o chestiune de timp pana cand Williams va acuza probleme mai grave. Sa speram, totusi, ca nu va fi cazul. Zgura este una dintre suprafetele preferate ale Timeei Bacsinszky, care a reusit in acest an sa castige turneul de la Marrakech, descurcandu-se onorabil si la Roma si Madrid.

 

Pariere

 

Venus Williams este o jucatoare de exceptie, insa elvetianca are prima sansa si sunt de parere ca va reusi sa se impuna la final. Bacsinszky are o cota de 1.42 la Unibet,