Va reuşi Lyon să mai elimine un "căpcăun" în Liga Campionilor?

Manchester City s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor după ce a eliminat-o în optimi pe Real Madrid. "Cityzens" i-au învins cu scorul de 2-1 pe "Los Blancos" atât în tur, cât şi în retur. Pep Guardiola are la dispoziţie un buget colosal şi fotbalişti de clasă mondială, iar obiectivul este de a câştiga Liga Campionilor. Olympique Lyon a dat lovitura în optimi, eliminând-o pe Juventus Torino! "Les Gones" i-au învins în tur cu 1-0 pe "Bianconeri", au pierdut în retur cu 2-1, dar s-au calificat datorită golului marcat în deplasare. Echipa antrenată de Rudi Garcia porneşte cu şansa a doua în meciul cu Manchester City, însă jucătorii au un moral excelent după ce au trecut de "căpcăunul" Juve şi speră să-i elimine şi pe "Sky Blues".

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă o cotă minunată pentru a putea paria pe unul dintre cele mai interesante meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Mai exact, ai cota 16.02 pentru o victorie a francezilor pe "Estádio José Alvalade" din Lisabona.

Ce trebuie să faci pentru a profita de această cotă mărită la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 15 august 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Olympique Lyon, la o cotă de 16.02;
  • Poţi paria şi pe succesul lui Manchester City, la o cotă de 1.40;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Manchester City şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 35 lei;
  • Dacă pariezi pe Olympique Lyon şi aceasta câştigă pe «Estádio José Alvalade», vei obţine în cont pariuri gratuite de 16.02 x 25 lei = 405 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Olympique Lyon a mai jucat cu Manchester City în Grupa F a Ligii Campionilor, în sezonul 2018-2019. Surprinzător, francezii au câştigat 4 puncte în "dubla" cu englezii! În tur, OL a câştigat cu 2-1 la Manchester, iar în retur la Lyon scorul a fost egal, 2-2. Acum va fi un meci eliminatoriu, iar miza va fi uriaşă, calificarea în semifinalele Champions League. Preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, s-a declarat fericit că a eliminat "căpcăunul Juventus" din Liga Campionilor. Acum echipa sa va întâlni un "căpcăun" mai puternic şi mai rău! 888 Sport are şi o promoţie minunată pentru clienţii noi, care tot ce au de făcut este să îşi facă cont şi să mizeze pe Manchester City sau Olympique Lyon. Citiţi recenzia completă 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!