Va castiga Tara Galilor din nou toate meciurile din Turneul celor 6 Natiuni? Vom afla incepand cu 1 februarie

Editia cu numarul 21 a Turneului celor 6 Natiuni si cea cu numarul 125 a acestei competitii, indiferent de format, va debuta pe 1 februarie. Tara Galilor este campioana de anul trecut, aceasta impunandu-se in toate cele 5 partide. A fost titlul cu numarul 27 pentru galezi, pe primul loc aflandu-se Anglia, cu 28 trofee. Pe locul secund anul trecut s-a clasat Anglia, urmata de Irlanda, Franta, Scotia si Italia.

Trei echipe au sanse reale la titlu in acest an

Daca anul trecut Tara Galilor a cucerit trofeul, urmata de Anglia, sa spunem ca in urma cu 2 ani Irlanda era cea care cucerea trofeul. Nu oricum, ci cu victorii pe linie. Irlandezii au fost urmati de galezi, Anglia incheind abia pe penultimul loc. Ei bine, in 2017 Anglia se impunea, urmata de Irlanda, de data aceasta Tara Galilor incheind pe locul 5. Asadar, din cele observate in precedentele editii, batalia se va consuma in 3 si in acest an. Ne referim la Tara Galilor, Irlanda si Anglia.

Programul pare a ii avantaja pe englezi

Pe 1 februarie va incepe o noua editie a Turneului celor 6 Natiuni, in prima etapa Tara Galilor duelandu-se cu Italia, Irlanda cu Scotia, iar Franta cu Anglia. Dintre cele 6 natiuni prezente, stadionul celor din Anglia, Twickenham Stadium, este cel mai incapator, cu 82 000 locuri. Cu toate acestea, Anglia nu va juca pe propriul teren nici in a doua runda, ci in Scotia. Celelalte doua partide din runda a doua vor avea loc intre Irlanda si Tara Galilor, respectiv Franta si Italia. In a treia etapa Italia o va intalni pe Scotia, Tara Galilor pe Franta, iar Anglia pe Irlanda.

In runda a patra va avea loc derbyul dintre Anglia si Tara Galilor, impreuna cu meciurile dintre Irlanda si Italia, respectiv Scotia si Franta. Etapa a cincea va programa meciurile dintre Tara Galilor si Scotia, Italia si Anglia, respectiv Franta si Irlanda. Observam ca Anglia va disputa doar doua partide acasa, insa acelea vor fi cu Irlanda si Tara Galilor, principalele contracandidate la titlu.

Prima runda se va disputa in weekendul 1-2 februarie, a doua in 8-9 februarie, iar a treia in 22-23 februarie. Jocurile la interval de doua saptamani vor continua in runda a patra, care va avea loc in perioada 7-8 martie. Ultima runda se va disputa in 14 martie. In Turneulor celor 6 Natiuni se acorda 4 puncte pentru o victorie si doua puncte pentru o remiza. Cu un punct bonus sunt recompensate echipele care pierd la o diferenta de 7 puncte sau mai putin, dar si cele care marcheaza minim 4 eseuri in meci. Un bonus de 3 puncte este oferit echipei care castiga toate cele 5 meciuri din turneu. 

Anglia este vazuta cu prima sansa la trofeu

Daca vrei sa pariezi undeva pe Turneul celor 6 Natiuni, casa de pariuri Unibet este locul potrivit. Aici ti se ofera aproximativ 75 de optiuni de pariu pentru fiecare meci. La Unibet Anglia este cotata cu prima sansa la castigarea trofeului, cu 1.91. O urmeaza Irlanda (5.00) si Tara Galilor (6.00). Pariuri antepost se gasesc la Unibet nu doar pentru castigatoarea Turneului celor 6 Natiuni, ci si pentru alte evenimente din competitie. Spre exemplu, putem paria pe cel mai bun marcator de eseuri, de puncte, insa si pe oferte pentru fiecare echipa. Printre acestea se numara cel mai bun marcator al unei echipe sau pozitia la final.

Alege cele mai bune pariuri antepost ale Turneului celor 6 Natiuni