Unibet iti ofera doua bilete VIP la Real Madrid vs Barcelona

Mai este ceva mai mult de o luna pana la El Clasico, insa promotiile pentru acest meci incep sa apara, la casa de pariuri Unibet nu este vorba despre o simpla promotie, ci una in care premiul cel mare consta in doua bilete VIP la marele meci.
 
Nu este vorba despre o promotie in care castigatorul este desemnat in urma unei trageri la sorti, ci pe baza unui clasament. Asadar, este vorba despre un turneu, unul care a inceput pe 13 martie si care se va incheia in noaptea de 20 martie, ora 0:59. Marele avantaj este acela ca poti plasa atat pariuri pre-live, cat si pariuri live pe orice sport si orice competitie, mai putin Liga I de fotbal din Romania.
 
Inainte de a plasa vreun pariu eligibil, trebuie sa optezi pentru promotie, buton care poate fi gasit in pagina acesteia, numita sugestiv ‘’Castigati bilete pentru El Clasico’’. Apoi trebuie sa stii ca in clasament puncteaza doar pariurile/biletele castigatoare. Formula dupa care se calculeaza punctele este: Miza*Numarul de pariuri de pe bilet*Cota minima bilet, care e 1.2. Spre exemplu, daca vei plasa 40 euro pe un bilet cu 3 selectii si o cota de 4.00 si daca acesta va fi castigator, in clasament ti se vor acorda 40*3*4 = 480 puncte. Daca ai setata alta moneda, clasamentul va transforma automat miza in euro. Clasamentul va fi actualizat zilnic, pana in ora 16:00, acesta putand fi accesat de pe pagina promotiei sau in categoria ‘’Pariuri’’, sub-categoria ‘’Clasament’’. 
 

Unibet iti ofera doua bilete VIP la Real Madrid vs Barcelona daca vei termina pe primul loc, in mod normal un asemenea bilet costand peste 10 000 lei. Pachetul pentru primul loc mai include cazare pentru doua nopti (22-24 aprilie) la hotelul Urban din Madrid. Acesta nu include insa banii de transport si banii de cheltuiala.  Pachetul acordat nu este transferabil si nu poate fi schimbat pentru bani; daca nu puteti participa la eveniment renuntati automat la premiu.
 
Opteaza acum pentru aceasta promotie excelenta >>>
 
Nu doar ocupantul primului loc se alege cu un premiu, ci si urmatorii 9 clasati. Astfel, cel care se pozitioneaza pe locul secund va castiga vouchere Emag in valoare de 1 250 lei, al treilea clasat va castiga 800 lei bani bonus gratuiti, iar ocupantii locurilor 4-10 vor primi 250 lei bani bonus gratuiti. In cazul improbabil in care doi concurenti vor fi la egalitate de puncte in clasamentul final, intaietate va avea jucatorul cu cele mai multe pariuri castigatoare. Banii bonus gratuiti trebuie rulati o singura data pe o cota minima de 1.4 inainte de a fi retrasi.