Unibet a eliminat taxa la depunere

Unibet ramane cea mai apreciata casa din Romania, insa pana de curand observam un detaliu care nu-i facea deloc cinste si anume taxa la depunere.
 
Aceasta era de 2.5% pentru orice metoda. Cu alte cuvinte, daca depuneai 100 RON, Unibet iti retinea 2.5 RON taxa, urmand ca in cont sa iti ramana 97.5 RON. Acum, sa fim seriosi, aceasta taxa nu ne deranja prea tare sau nu ar fi trebuit sa ne deranjeze, mai ales daca vorbim de pariuri, pentru ca, oricum, balanta noastra sufera modificari de fiecare data cand plasam un pariu. Sigur, asta este deranjant in prima faza, avand, astfel, o anumita rezerva sa te inregistrezi la acea casa online.
 
Unibet era unica agentie online care percepea o taxa pentru majoritatea modalitatilor de depunere, lucru care nu ii facea cinste, mai ales ca vorbim despre cea mai apreciata casa din Romania. Inconvenientul a fost rezolvat intre timp, Unibet eliminand astfel taxa la depunere pentru aproape toate metodele. Singura pentru care inca se mai percepe este Paysafecard, o metoda nu foarte populara, care iti permite sa incarci o suma de bani introducand doar datele acelui card (16 cifre), care se poate gasi la majoritatea chioscurilor. Aici taxa de depunere este de 3%.
 
 
Aceste taxe erau percepute de Unibet doar pentru depuneri, nu si pentru retrageri, lucru care a ramas neschimbat. Cu siguranta eliminarea taxelor la depunere va atrage si mai multi pariori catre casa de pariuri Unibet.
 

Arunca o privire pe oferta Unibet si vei ramane fascinat