Ungaria - Italia | Cote la pariuri, ponturi si informatii

Puskas Arena din Budapesta găzduieşte meciul dintre Ungaria, revelaţia grupei a treia şi Italia, echipa aflată pe locul secund. Meciul are loc luni, 26 septembrie şi este transmis de Digi Sport 2 şi Prima Sport 2 2.

Va reuşi Ungaria să obţină un nou rezultat de prestigiu?

Echipa Ungariei poate fi considerată revelaţia Ligii Naţiunilor în condiţiile în care e prima într-o grupă din care mai fac parte Italia, Germania şi Anglia, acesta fiind de altfel clasamentul în momentul de faţă.Gazdele vin după un succes în faţa germanilor, la Leipzig, scor 1-0, singurul gol fiind marcat de Adam Szalai, jucătorul elveţienilor de la Basel.

Luni seara, pe Puskas Arena din Budapesta, vine Squadra azzurra, singura echipă care a reuşit să învingă naţionala maghiară în actualul sezon al competiţiei. S-a întâmplat asta pe 7 iunie, pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena, în runda a doua, când scorul a fost 2-1.

Naţionala coordonata de un italian, e vorba de Marco Rossi, nu îi are în lot pe Roland Sallai şi Zsolt Nagy.

UNGARIA (3-4-2-1): Gulacsi - Orban, Attila Szalai, Lang - Fiola, Schafer, Nagy, Kerkez - Szoboszlai, Gazdag- Adam Szalai. Selecţioner: Marco Rossi.

Italia poate prelua şefia grupei cu un succes 

Italienii sunt pe locul secund al grupei a treia, cu 8 puncte şi vin după un succes în faţa Angliei, scor 1-0, prin reuşita lui Raspadori.

Italia are şansa cu un succes să urce pe primul loc cu 3 puncte cucerite şi să se califice de asemenea şi în faza finală a Ligii Naţiunilor.

Roberto Mancini, selecţionerul oaspeţilor, are ceva probleme în alcătuirea primului 11, în condiţiile în care nu îi va putea folosi pe Marco Verratti, Lorenzo Pellegrini, Matteo Politano, Sandro Tonali şi Ciro Immobile, aceştia fiind accidentaţi.

ITALIA (3-5-2): Donnarumma -Toloi, Bonucci, Acerbi - Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Cristante, Dimarco - Scamacca, Raspadori.Selecţioner: Roberto Mancini.

Ungaria vs Italia , informatii si statistici

- S-au consemnat 35 de confruntări între cele două reprezentative, cu 17 victorii ale italienilor, 9 ale maghiarilor, plus 9 remize.

- Doar împotriva Elveției (29 de victorii), Franței, Portugaliei și Austriei (19 ) a avut squadra azzurra  mai multe succese în istoria sa.

-  Italia a rămas neînvinsă în opt din ultimele nouă meciuri împotriva Ungariei (două remize și șase victorii, inclusiv cea din iunie 2022, scor 2-1 . Singura înfrângere datează din 22 august 2007 (1 -3). la Budapesta într-un meci amical cu Roberto Donadoni la cârmă).

- Italia a câștigat doar unul dintre ultimele șapte meciuri jucate în Ungaria , e vorba de acel 2-0 în 1996 cu Arrigo Sacchi la cârmă), în rest înregistrându-se 3 egaluri şi 3 eşecuri.

- După victoria împotriva Angliei, Italia ar putea câștiga două victorii la rând pentru prima dată din perioada noiembrie 2020 – iulie 2021, atunci consemnându-se 13 succese consecutive.

- Excluzând meciurile de pe teritoriul național, Budapesta este al treilea oraș în care Italia a jucat cele mai multe meciuri din istoria sa (15), după Paris (20) și Londra (17).

- În grupa a 3-a a Ligii A din Liga Națiunilor, Ungaria, pe lângă conducerea grupei cu 10 puncte în cinci meciuri, este atât naționala care a primit cele mai puține goluri (trei), cât și cea care are cele mai multe partide fără gol primit, 3 la număr. 

- Italia se apropie de o cifră rotundă, mai exact 1500 de goluri marcate în istoria sa, până în prezent reuşind 1498!

- Trei jucători maghiari au fost mereu pe teren în această grupă a Ligii Națiunilor, cinci din cinci meciuri fără să fi fost înlocuiți vreodată, e vorba de Willi Orban, Adam Lang și Attila Szalai.

- De la debutul în reprezentativa Italiei, pe 06.04.2021, Giacomo Raspadori a marcat patru goluri, în 14 meciuri), fiind din acest punct de vedere peste toţi jucătorii din lotul lui Mancini.

- Gianluigi Donnarumma este singurul jucător italian care a fost permanent pe teren în această grupă a Ligii Națiunilor (cinci din cinci apariții, 450 de minute jucate. Ceilalti jucatori cu cinci meciuri jucate sunt Federico Dimarco, Wilfried Gnonto si Bryan Cristante (care este si cel mai folosit jucator de teren al lui Mancini in aceasta grupa a Natiunilor, 362 de minute jucate).

Ungaria vs Italia, ponturi pariuri

Confruntarea cu numărul 36 dintre Ungaria şi Italia e decisivă pentru configuraţia grupei a treia, în condiţiile în care diferenţa din clasament e de doar  două puncte. Duelul Rossi vs Mancini va fi unul de urmărit, pentru că avem pe de o parte entuziasmul gazdelor, iar pe de altă parte italienii vin cu o experienţă competiţională mai mare, chiar dacă absenţa golgheterului Immobile va conta. Întrevăd un meci cu cel puţin 3 goluri, deşi e posibil ca echipele să joace cu prudenţă, dată fiind miza. La casele de pariuri legale din România puteţi juca varianta de mai jos.